Keystone logo
Seton Hall University College of Communication and the Arts

Seton Hall University College of Communication and the Arts

Seton Hall University College of Communication and the Arts

Introduktion

Din lidenskab. Din opkald. Din fremtid.

College of Communication and the Arts er et primært valg for studerende, der søger en høj kvalitet, tværfaglig kommunikation og kunstgrad, der er baseret på en sund liberal arts uddannelse, omfatter dagens digitale kultur og giver eleverne mulighed for at lede, skabe og kommunikere med ansvar , lidenskab og excellence.

Kandidatuddannelser

Et dynamisk samfund bestående af lærde, teoretikere, kritikere og fagfolk, Graduate Studies inden for College of Communication and the Arts giver eleverne en fordybende læringserfaring, der blander teori og praktiske komponenter på en måde, der giver eleverne mulighed for at genkende, afprøve og oversætte kursusmateriale ind i akademiske, professionelle og arbejdspladsindstillinger.

Graduate Studies tilbyder i øjeblikket to kandidatuddannelser, herunder kommunikation og museumsprofessioner. Derudover tilbydes tre dobbeltuddannelsesmuligheder, herunder tre accelererede BA / MA-programmer og en dobbelt MA-grad med School of Diplomacy and International Relations.

Graduate Programs

Informationsindustrien, den digitale og kulturelle industri vokser med store sprang. I løbet af det sidste årti er efterspørgslen efter grader inden for kommunikation og billedkunst / scenekunst steget med mere end 50 procent.

Som svar på disse spændende tendenser muliggør Seton Hall University's College for kommunikation og kunst nyskabende, ægte og professionel interaktion i akademiske, sociale, kunstneriske og teknologiske rammer. Dets forskellige og fleksible programmer, der er forankret i humaniora og med avanceret teknologi og innovative læseplaner, giver muligheder for meningsfuldt samarbejde på tværs af discipliner. Og dens ideelle beliggenhed - kun få minutter fra New York City - giver studerende et væld af praktik- og netværksmuligheder lige ved hånden.

Campus funktioner

  Indlæggelser

  Stipendier og finansiering

  Kandidatinformationssessioner

  Slut dig til os online for at lære mere om vores programmer!

  Studenterklæringer

  English Language Requirements

  Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

  Placeringer

  Placeringer
  • South Orange

   400 South Orange Ave South Orange, NJ, 07079, South Orange

   • facebook
   • instagram
   • twitter
   • youtube

  Spørgsmål