Keystone logo
Seton Hall University MA Kommunikation, Organisationskommunikationsfokus
Seton Hall University

MA Kommunikation, Organisationskommunikationsfokus

South Orange, USA

2 Years

Engelsk

Fuldtid

01 May 2024

01 Aug 2024

USD 1.397 / per credit *

Blandet

* kredit - $12.573 to gange om året for et 36-kredit program

Introduktion

Tjen din MA i kommunikation

MA i kommunikation er et 36-kredit, campus-program , hvor studerende udvikler kritiske kommunikationsevner forbundet med menneskelig interaktion og forskningspraksis på måder, der er funderet i teori og umiddelbart kan anvendes i praksis. Studerende bruger avanceret teknologi og skærper deres kommunikationskompetencer og videnbase i et dynamisk og meget interaktivt miljø, der afspejler scenarier i den virkelige verden.

MA-kommunikationsprogrammet har traditionelt tilbudt en blanding af online- og campusbaserede kurser. Under de nuværende omstændigheder planlægger vi at tilbyde studerende mulighed for at deltage enten på campus eller eksternt.

Kommunikation i organisationer

MA i kommunikation tilbyder tre fokuserede studieområder: digitale medier, public relations og organisatorisk kommunikation.

Organisatorisk kommunikations studieområde fokuserer på at forbedre arbejdspladsens kommunikationsevner. Studerende er forberedt med de professionelle kommunikationsevner, der er nødvendige for at fremme karrierer eller forfølge yderligere avancerede grader. På dette spor lærer eleverne de bedste og mest effektive metoder til beslutningstagning og problemløsning inden for medarbejderrelationer, ledelseskommunikation og digital interaktion gennem mediestudier.

Kurser inden for studieområdet Organisationskommunikation omfatter:

  • Introduktion til organisatorisk kommunikation
  • Organisatorisk kultur
  • Uddannelse og udvikling
  • Medarbejder relationer

Ud over de centrale kurser og relevante valgfag hjælper et unikt porteføljekursus studerende med at overgå fra kandidatuddannelser til en beskæftigelsesmulighed eller til videre studier.

Indlæggelser

Kandidatinformationssessioner

Om skolen

Spørgsmål