Keystone logo
Sheffield Hallam University

Sheffield Hallam University

Sheffield Hallam University

Introduktion

Hvorfor vælge Sheffield Hallam University?

Du kommer til at arbejde på et prestigefyldt, 5-stjernet universitet.*

Sunday Times Good University Guide har udnævnt os til årets universitet for undervisningskvalitet i sin 2020-udgave. Vi har 5 stjerner i 2021 QS Stars excellence rating. Og vi var på en shortliste til Årets universitet ved Times Higher Education Awards 2022.

Du vil blive støttet hele vejen

Vi tilbyder en række internationale stipendier til at hjælpe dig med at finansiere dine studier, og vi hjælper dig gennem ansøgnings- og rejseprocessen. Du får derefter et team af tre dedikerede rådgivere, der guider dig gennem universitetet. En hjælper dig med dine studier, en giver dig personlig støtte eller rådgivning, og en hjælper dig med din karriere. Vi vil være med dig hele vejen til din eksamen og videre frem.

Anvendt viden

Vi giver dig mulighed for at anvende din viden i den virkelige verden og forbereder dig på din fremtidige karriere. Du vil omsætte din læring til praksis gennem praktikophold, projekter i den virkelige verden og muligheder for erhvervserfaring i hvert år af din uddannelse. Det er derfor, at 96 % af vores studerende er i arbejde eller på videreuddannelse 15 måneder efter at have afsluttet deres uddannelse.** Vi blev kåret som Årets universitet ved 2022 Educate North Awards i anerkendelse af det antal af vores kandidater, der går videre til job af høj kvalitet.

Udvikle dig personligt og professionelt

Vores undervisere er aktivt involveret i forskning i nutidens globale udfordringer, lige fra forbedring af folkesundheden til håndtering af klimaforandringer. Faktisk er 78 % af vores forskning klassificeret som internationalt fremragende eller førende på verdensplan.*** Du lærer og forstår den seneste udvikling inden for dit valgte område fra eksperterne, så du skiller dig ud for arbejdsgiverne. På vores postgraduate programmer kan du også komme til at arbejde direkte med forskningen, hvilket giver dig unikke erfaringer, som vil forme din karriere.

Du vil få adgang til en dedikeret rådgiver om beskæftigelsesegnethed, som vil give dig personlig og kursusspecifik støtte under hele din uddannelse. Du får også adgang til deltidsarbejde og personlig karrierevejledning.

Sheffield er en fantastisk studieby

Du vil studere på vores campusser i hjertet af Sheffield, en af Storbritanniens mest prisvenlige byer for studerende.**** Vi garanterer dig indkvartering i vores kollegier, kun en kort gåtur fra dine forelæsninger, og alle regninger er inkluderet. Du vil slutte dig til 60.000 studerende, der arbejder og leger i denne grønne, venlige og kreative by. Opdag, hvad Sheffield har at byde på.

*Awarded 5 stjerner i QS Stars excellence rating, med topkarakterer i næsten alle kategorier - herunder undervisning, beskæftigelsesegnethed, akademisk udvikling, faciliteter, innovation og rummelighed

**HESA Graduate Outcomes Survey 2019-20

***Research Excellence Framework 2021

****Royal Bank of Skotland indeks for studerende 2022

Stipendier og finansiering

Vi tilbyder konkurrencedygtige stipendier, rabatter og priser til internationale gebyrbetalende studerende, der starter kurser i januar 2023.

Prisvindende undervisning

Få mere at vide om vores prisbelønnede undervisning og tilbud om beskæftigelsesegnethed

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Sheffield

    Howard St, Sheffield S1 1WB, UK, S1 1WB, Sheffield

Spørgsmål