Keystone logo
Shikoku University

Shikoku University

Shikoku University

Introduktion

Shikoku University fastholder mottoet om "holistisk uafhængighed" som et grundlæggende princip. Hele fakultetet og personalet fungerer som et team og støtter studerende, så de trygt kan komme ind i den fremtidige verden af uforudsigelige hændelser, såsom COVID-19-pandemien, og i sidste ende kan realisere deres drømme.

Som et resultat heraf er vores elevers tilfredshedsniveau med klasser og foredrag meget højt. Beskæftigelsesfrekvensen og succesraten ved nationale undersøgelser for registrerede sygeplejersker og diætister hos vores kandidater er også meget høj. Et stort antal af vores studerende har også bestået beskæftigelseseksamen i embedsværket. Vi forbedrer nu vores uddannelsesmæssige indhold og kvalitet ved at forbedre vores IKT -miljø. Vi har også gennemført reformer af gymnasiet og universitetet, som forventes at skabe ny værdi. Vi hjælper vores studerende med at få højere kvalifikationer til at udvide deres beskæftigelsesmuligheder.

Vi er stolte over vores generøse stipendieprogrammer, banebrydende sportsfaciliteter, muligheder for frivillige aktiviteter, nye partnerskaber med oversøiske universiteter, herunder dobbeltuddannelser og 'AI-applikationer til udvikling af menneskelige ressourcer', som gør Shikoku University specielt.

Vi har forpligtet os til at gøre en løbende indsats, så vi får tillid fra lokalsamfundet og industrier, og på samme tid at gøre Shikoku University meget mere attraktivt for nuværende og fremtidige studerende. Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores universitet.

Placeringer

  • Tokushima

    Tokushima, Japan

    Spørgsmål