Keystone logo
Shinshu University

Shinshu University

Shinshu University

Introduktion

Det, der får folk til at blive forelsket i Shinshu, er dens naturlige skønhed, synergi med miljøet og borgere, der er sunde, hårdtarbejdende og brænder for uddannelse. Shinshu har en af de længste levetider for mænd og kvinder i verden. Shinshu -borgere er i stand til fuldt ud at forpligte sig til deres interesser inden for uddannelse, forskning, fremstilling af smukke, funktionelle ting og brygning af en rig menneskelig kultur i disse ressourcer rigelige miljøer.

Shinshu University har fem campusser i fire byer: Nagano, Matsumoto, Ueda og Minami-Minowa landsby. Vi beskæftiger os med en række uddannelses- og forskningsaktiviteter inden for kunst, uddannelse, økonomi og jura, videnskab, medicin, teknik, landbrug og tekstilvidenskab. Vi har en placering i hver af de fire regioner i Nagano præfekturet; Hokushin (nord), Chushin (midt), Toshin (øst) og Nanshan (syd). Med andre ord kan man sige, at Shinshu selv fungerer som vores campus. Dette gør det muligt for os at yde generøse bidrag til vores region gennem samarbejde med lokal industri og aktivt at deltage i kulturelle engagementer, hvilket er gensidigt, fordi Shinshu selv bidrager meget til os. Vi fortsætter bestræbelserne på at forfine vores markante uddannelses- og forskningsfelter til det globale topniveau. Vi vil yderligere styrke vores specialer gennem reorganiseringen af den tværfaglige klynge for banebrydende forskning i april 2019. ICCER består af Institute for Biomedical Sciences, Institute for Fiber Engineering, Institute for Mountain Science, Research Center for Social Systems, Research Center for Aerospace Systems og Research Initiative for Supra-Materials.

For at bidrage til den globale udvikling af særpræget uddannelse og forskning, fremme kreative menneskelige ressourcer og bidrage til regional og social udvikling er der etableret en grundlæggende politik for universitetsledelse med følgende nøgleord: grøn, global, skånsom, lokal, læsefærdighed og sammenkobling. Shinshu -borgere er heldige at bo på et smukt sted fuld af rig natur. Vi vil opretholde disse naturressourcer, arbejde globalt og samtidig fremme den næste generation af talenter, der forbliver rolige under pres og tænker med elegance. Vi vil fortsat støtte lokalsamfundet gennem forskellige initiativer, levere de bedste uddannelsesprogrammer i verden og fremme samarbejde mellem universiteter, virksomheder og regionale administrationer.

Med de 3 G'er og 3 L'er som nøgleord vil universitetet fortsat tjene sin mission strategisk ved at forbedre uddannelsesprogrammer, forskning og sociale bidrag. Vi stræber efter at være de "universitetsfolk, de mest ønsker at studere på" gennem realiseringen af disse mål.

Placeringer

  • Matsumoto

    Matsumoto, Japan

    Spørgsmål