Keystone logo
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

Introduktion

Når det kommer til at hæve dine kvalifikationer inden for turist- og hotelbranchen, skal du være der, hvor handlingen er. Det er Asien, verdens hurtigst voksende region for turisme. Asiatisk kultur er traditionelt indbydende, og omsorgsfuld opmærksomhed på detaljer er kendetegnende for asiatisk service. Internationale rejsende rangerer sine flyselskaber, lufthavne, attraktioner og hoteller blandt verdens bedste. Og der er ikke noget bedre sted at køre på denne "asiatiske bølge" end Hong Kong.

Verdensklasse hotel og turisme skole

School of Hotel and Tourism Management ( SHTM ) ved The Hong Kong Polytechnic University (PolyU) er lidt over 40 år gammel, men på den korte tid har den udviklet sig i et bemærkelsesværdigt tempo til at blive en global leder. Vores fremragende omdømme bekræftes af de talrige uafhængige organer, der konsekvent rangerer os blandt de bedste hotel- og turismeskoler i verden.

  • nr. 1 i verden i kategorien "Hospitality and Tourism Management" i ShanghaiRanking's Global Ranking of Academic Subjects 2022 for sjette år i træk
  • nr. 1 globalt i kategorien "Commerce, Management, Tourism and Services" i universitetets rangering efter akademisk præstation siden 2022/2023 i seks på hinanden følgende år
  • Nr. 1 internationalt i fagområdet "Gæstfrihed, Leisure, Sport & Tourism" i CWUR-ranglisten efter emne i 2017
  • nr. 2 i verden blandt universitetsbaserede programmer inden for fagområdet "Hospitality and Leisure Management" i QS World University Rankings by Subject 2023 for syvende år i træk

SHTM har længe været anerkendt som et center for ekspertise, hvilket eksemplificerer vores motto om førende gæstfrihed og turisme .

Undervisnings- og forskningshotel – Hotel ICON

Med etableringen af Hotel ICON, vores banebrydende undervisnings- og forskningshotel, SHTM ledende rolle inden for gæstfrihedsforskning. Forskningsprojekter med forskellige foci er allerede implementeret på hotellet. Tre dedikerede værelser - "Tomorrow's Guestrooms" - skabt for at lette mere dybdegående forskning i anvendelsen af avancerede koncepter inden for hoteladministration til fremme af hele branchen.

Sammen med Hotel ICON inspirerer vores innovative programmer en ny generation af passionerede, banebrydende fagfolk og studerende til at indtage deres positioner som ledere inden for gæstfriheds- og turistbranchen. Med det bevæger vi os fra at forfølge en vision om gæstfrihed og turismeuddannelse til at være et virkelig globalt ikon.

International fakultet og diverse programmer

SHTM har et stærkt internationalt team af 90+ akademikere med forskellig kulturel baggrund, som besidder mere end 400 års erfaring med gæstfrihed eller turisme. Så lad vores dygtige fakultet tage din karrierevej til nye højder, hvad enten det er inden for hotelbranchen, foodservice, rejser eller turisme. Skolen tilbyder bachelor- og postgraduate-programmer i Hotel Management og/eller Tourism Management, der fører op til Doctor of Philosophy (Ph.D.), Doctor of Hotel and Tourism Management (D.HTM), Master of Science (MSc) og Bachelor of Science (BSc).

Bliv medlem og udmærket!

Ranglister

Verdensklasse hotel og turisme skole

Bedømt som nr. 1 i verden i kategorien "Hospitality and Tourism Management" i henhold til ShanghaiRanking's Global Ranking of Academic Subjects 2020, placeret som nr. 1 globalt i kategorien "Commerce, Management, Tourism and Services" i University Ranking by Academic Performance i 2019/2020 og rangeret som nr. 1 i verden i fagområdet "Gæstfrihed, Leisure, Sport & Tourism" af CWUR Rankings by Subject 2017, School of Hotel and Tourism Management ( SHTM ) ved The Hong Kong Polytechnic University ( PolyU) er unikt positioneret til ikke kun at ride på den asiatiske bølge, men også til at føre den i pædagogisk ekspertise. I over 40 år har SHTM forfinet en karakteristisk vision om gæstfrihed og turismeuddannelse og blevet et symbol på ekspertise på området, hvilket eksemplificerer dets motto om førende gæstfrihed og turisme.

Placeringer

  • Kowloon

    School of Hotel & Tourism Management, 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon, , Kowloon

Spørgsmål