Keystone logo
Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Introduktion

Oplev Diplomati

Blot få minutter fra New York City og i hjertet af Washington, DC, Seton Hall School of Diplomacy og internationale relationer er et ideelt sted at studere globale anliggender og praksis diplomati første hånd i en professionel, dynamisk og kulturelt rige omgivelser. Graduate kandidater kommer sammen fra hele USA og 25 lande rundt om i verden til både undersøgelse og anvende en tværfaglig læseplan, der lægger vægt på globale undersøgelser, konfliktløsning, international økonomi og ledelse.

Skolens dedikerede praktik og professionel service kontorer støtter elevernes karriereudvikling gennem en-til-en rådgivning, workshops, alumni mentorskab og vejledning med konkurrencedygtige praktik, fællesskab og karrieremuligheder i den offentlige service, business, jura og nonprofit sektor.

Gennem en unik alliance med De Forenede Nationers Association i USA, School giver de studerende en bred vifte af akademiske og faglige fordele, herunder en FN Summer Program i New York, Semester i Washington, DC, internationale seminarer og mere.

Blot 14 miles fra New York City, epi-center af internationale forbindelser, har Seton Hall faglige ekspertise blevet fremhævet for skelnen af ​​The Princeton Review, US News & World Report og Bloomberg BusinessWeek.

  • Deltag i en delegation på internationalt studietur
  • Diskuter kritiske globale bekymringer med verdens ledere
  • Komplette professionelle praktikophold, lokalt eller i udlandet
  • Påfør klasseværelse viden til den virkelige verden situationer
  • Antag vigtige lederroller på campus
  • Byg den tillid er nødvendig for at gøre en forskel inden for erhvervslivet, kommunikation, diplomati, regeringen, lov eller den almennyttige sektor
  • Udnyt fordelene ved vores alliance med De Forenede Nationers Foundation og FN-Forbundet

Den Diplomatskole favner Seton Hall mangeårige tradition for en værdibaseret uddannelse og dedikation til at udvikle tjenestepiger ledere til et globalt samfund. Grundlagt i 1856, Seton Hall er blandt de ældste katolske universiteter i USA. Universitetet er hjemsted for ti skoler tilbyder næsten 200 graduate og bachelor uddannelser til 10.000 elever af alle racer og religioner.

Placeringer

  • South Orange

    400 South Orange Avenue , 07079, South Orange

Spørgsmål