Keystone logo
Sichuan University-Pittsburgh Institute SCUPI

Sichuan University-Pittsburgh Institute SCUPI

Sichuan University-Pittsburgh Institute SCUPI

Introduktion

Pittsburgh College ved Sichuan University er en model for kinesisk-udenlandsk samarbejde i drift af skoler i den nye æra. Siden vi begyndte at diskutere oprettelsen af et fælles kollegium med Sichuan University i 2011, har de to sider taget frugtbare skridt på vejen til samarbejde. Efter mere end to års hårdt arbejde opnåede Sichuan Universitets Pittsburgh College formelt Undervisningsministeriets godkendelsesbrev og skoletilladelse i marts 2014 og blev den første i den vestlige region og landets fem kinesisk-amerikanske gymnasier og universiteter, der formelt blev godkendt af ministeriet af Uddannelse. en. Det fælles kollegium, der i fællesskab er etableret af Sichuan University og University of Pittsburgh, er i overensstemmelse med udviklingen i international uddannelse og er en innovativ og gavnlig udforskning af uddannelsesmodeller og uddannelseskoncepter for kinesisk-udenlandsk samarbejde i kørende skoler.

Jeg har undervist på amerikanske universiteter i næsten 30 år. Han sluttede sig til Engineering School ved University of Pittsburgh i 2000 og fungerede som leder af Institut for Maskinteknik og Materialevidenskab i 15 år. I denne periode har jeg set flere og flere kinesiske studerende tage til USA for at studere en grad. Efter uddannelse i det avancerede amerikanske videregående uddannelsessystem kan langt de fleste kinesiske studerende blive fremragende ingeniører og industrieliter efter eksamen, eller gå ind på et bedre universitet for at fortsætte deres studier. Derfor er Pittsburgh College ved Sichuan Universitys primære mission at introducere den mest avancerede amerikanske uddannelsesmodel og rige uddannelsesressourcer i Kina og dyrke elevernes professionelle læring, teamarbejde og innovationsevner fra bachelor -niveau. Vi håber, at vores elever under påvirkning af den nye uddannelsesmodel kan føle læringsmiljøet bedre end den traditionelle model og i overensstemmelse med internationale standarder på forhånd og lægge et godt fundament for udviklingen af deres karriere.

For at nå målet om at dyrke førsteklasses ingeniører, vil kollegiet foretage dristige innovationer i talentuddannelsesmodellen. Undervisningsplanen for kollegiets professionelle kurser er udelukkende designet af ekspertteamet ved Pitt University, og fremragende lærere rekrutteres fra hele verden til at undervise på engelsk. De fleste lærere har uddannelsesbaggrund fra topskoler i USA og Europa. Drifts- og ledelsesmodellen for kollegiet vil også blive undersøgt med fordel i forbindelse med modellen for amerikanske gymnasier og universiteter. De fleste studerende på kollegiet har ikke kun mulighed for at gå til University of Pittsburgh for at afslutte deres bachelorstudier, men har også enestående fordele, når de søger job og ansøger om oversøiske kandidatuddannelser.

Placeringer

 • Chengdu

  Shun Cheng Da Jie,252, 610017, Chengdu

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål