Keystone logo
© photo courtesy of SIT Graduate Institute
SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

Introduktion

SIT Graduate Institute tilbyder internationalt fokuserede kandidatgrader, certifikater og faglige udviklingsprogrammer inden for konflikttransformation, international uddannelse, bæredygtig udvikling og TESOL. Siden 1964 har SIT forberedt fagfolk til at få succes i interkulturelle og internationale miljøer.

Kandidatgrad og certifikatprogrammer i en række indholdsområder og formater

SIT Graduate Institute forbereder studerende fra hele verden til at være effektive ledere, fagfolk og borgere. SIT's kandidat- og faglige udviklingsprogrammer er forankret i den erfaringsmæssige uddannelsesmodel, hvor læring sker i sammenhængen mellem teori og praksis. Studerende er uddannet til at blive højtuddannede praktikere, der har en kommanderende viden om det teoretiske grundlag for deres erhverv; erfaring på området og en bevidsthed om deres egne evner, værdier og etik.

Studerende kan vælge mellem forskellige MA-, certifikat- og faglige udviklingsprogrammer inden for områder lige fra international uddannelse til bæredygtig udvikling til konflikttransformation til sprogundervisning.

SIT er akkrediteret af New England Commission of Higher Education (NECHE) gennem sin kommission for højere læreanstalter. Forespørgsler vedrørende akkrediteringsstatus skal rettes til institutionens administrative personale.

Enkeltpersoner kan også kontakte:
Kommissionen for højere læreanstalter
New England Kommissionen for Videregående Uddannelse
209 Burlington Road | Se hele annoncen 143.000 2013 I går 149.900 kr. 781 271-0022 | [email protected]

SIT er blevet godkendt til at deltage i det nationale råd for statslige godkendelsesgensidighedsaftaler.

Indlæggelser

SIT Graduate Institute Optagelsesmedarbejdere arbejder en-til-en med hver enkelt ansøger. Vi er forpligtet til at hjælpe dig gennem hele processen, fra den første forespørgsel til tilmelding til programmet.

Vores deltidshybridprogrammer starter om sommeren, og vores globale fuldtidsuddannelser starter om efteråret. Tjek venligst websiden for det program, du er interesseret i, for nøjagtige datoer. Du kan også kontakte Admissions med eventuelle spørgsmål på [email protected].

Stipendier og finansiering

Alle optagne studerende med dokumenterede kvalifikationer vil automatisk komme i betragtning til ledige priser. Der kræves ingen yderligere ansøgning.

Gult bånd-program for amerikanske veteraner

SIT Graduate Institute deltager stolt i Yellow Ribbon Program, der gør det muligt for amerikanske veteraner og deres pårørende at tage en uddannelse.

Merit-stipendier

Priser baseret på styrken af din ansøgning dit SIT Graduate Institute program.

Rabatter på undervisning

Alumni Advantage er en pris på 10.000 dollars til alumner fra The Experiment in International Living, SIT Study Abroad eller International Honors-programmer, så alumnerne kan fortsætte deres læringsrejse inden for SIT og det større World Learning-fællesskab.

SIT Partners award hædrer vores forhold til partnere. Denne pris på 10.000 dollars er tilgængelig for nuværende ansatte hos partnere til SIT Graduate Institute og udsendende skoler til SIT . studere i udlandet. SIT har næsten 300 partnere over hele verden. For at se, om du er berettiget til SIT Partner Scholarship Partner Scholarship, skal du sende en forespørgsel her.

The Vermonterer en pris på 8.000 dollars til ansøgere, der bor i Vermont, hvor SITs campus har ligget siden begyndelsen af 1960'erne, da det blev grundlagt som et træningscenter for Peace Corps. Som et stolt medlem af Vermont-samfundet er SIT dedikeret til at styrke Vermonts arbejdsstyrke, fremme lederskabskompetencer i staten og give globale muligheder for Vermonters indbyggere.

Prisen Northern Neighbors har til formål at udvide SITs globale muligheder for indbyggere i delstaterne, der er naboer til SITs historiske campus i Vermont. Denne pris på 5.000 dollars er for ansøgere, der bor i New England uden for Vermont, hvilket omfatter Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire og Rhode Island samt staten New York, og den er fokuseret på at støtte globalt tænkende borgere i disse stater.

Yderligere oplysninger

Rabatter på studieafgift gælder ikke for SITs doktorgrad i global uddannelse (EdD).

Hvis man er berettiget til en af de større rabatter, kan det begrænse adgangen til yderligere meritbaserede stipendier. For yderligere spørgsmål om økonomisk støtte, kontakt venligst [email protected].

Placeringer

 • Brattleboro

  PO Box 676

  • Washington

   1015 15th Street, NW

   • Ísafjörður

    Ísafjörður, Island

    • Zanzibar

     Zanzibar, Tanzania

     • Quito

      Quito, Ecuador

      • Lilongwe

       Lilongwe, Malawi

       • Kampala

        Kampala, Uganda

        • Durban

         Durban, Sydafrika

         • Geneva

          Geneva, Schweiz

          • Amman

           Amman, Jordan

           • New Delhi

            New Delhi, Indien

            • Milimani East

             Milimani East, Kenya

             • Kisumu

              Kisumu, Kenya

              • Santiago

               Santiago, Chile

               • Ho Chi Minh City

                Ho Chi Minh City, Vietnam

                Spørgsmål