Keystone logo
SIT Graduate Institute Global Master of Arts i klimaændringer & Global bæredygtighed (fuldtidsansættelse)
SIT Graduate Institute

Global Master of Arts i klimaændringer & Global bæredygtighed (fuldtidsansættelse)

Ísafjörður, Island

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 45.445

På campus

Introduktion

Få de faglige færdigheder og den praktiske erfaring, der er nødvendig for effektivt at imødegå klimaændringer og fremme bæredygtighed.

Bemærk venligst, at SIT vil gøre sit yderste for at vedligeholde sine programmer som beskrevet. For at kunne reagere på nye situationer som COVID-19 kan SIT imidlertid blive nødt til at ændre eller aflyse programmer.

Hvorfor en masteruddannelse i klimaændringer og bæredygtighed?

Klimaændringer er et presserende problem på globalt, regionalt og lokalt plan. Dette program giver mulighed for at få viden, færdigheder og global erfaring til at håndtere klimaforandringer og forbedre miljøernes bæredygtighed og menneskers ansvarlige levebrød. Ved at bruge naturvidenskab og samfundsvidenskab til at engagere os i samfund, miljøer, praksis og politikker kan vi begrænse klimaændringerne og afbøde og styre deres virkninger på vores verden. Programmet vil forberede dig til at arbejde inden for klimaforandringsvidenskab, politik, bevarelse, udvikling eller samfundsforfægtning.

I løbet af dit første semester i Island kan du møde din gruppe, deltage i orientering og få en dybere forståelse af landets banebrydende energialternativer til fossile brændstoffer. Du vil også udforske Islands metoder til at reducere kuldioxidudledningen, landets centrale politikker for miljøforvaltning og landets skiftende geopolitiske rolle som førende inden for europæisk energiinnovation.

På dit andet semester kan du rejse til Zanzibar og udforske klimaændringernes indvirkning på tropiske økosystemer, samfund i Det Indiske Ocean og bedste praksis for at skabe balance mellem naturressourcer og bæredygtig vækst. Du vil også interagere med forskere, aktivister og ledere, mens du lærer om landbrug og akvakultur, fødevarekæder og markeder, vand- og fødevaresikkerhed, regeringspolitikker og byplanlægning langs kysterne.

Tilbring dit sidste semester med et professionelt praktikophold i en fremtrædende miljø- eller klimaorganisation. Det vil give dig mulighed for at anvende det, du har lært, i en professionel sammenhæng og samtidig få praktiske færdigheder til dit CV. Du skal også skrive en afsluttende rapport om dine erfaringer.

Masteruddannelsen i klimaforandringer og global bæredygtighed er specielt udviklet til mission-drevne fagfolk, der søger en omfattende introduktion til klimavidenskab (avanceret viden om videnskab er ikke påkrævet), og som brænder for bæredygtig udvikling, økologisk bevarelse og ressourceforvaltning.Med masteruddannelsen i klimaforandringer og global bæredygtighed får du de færdigheder, den ekspertise og den praktiske erfaring, du har brug for til at gøre en forskel lokalt eller globalt.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheder

Faciliteter

Programundervisning

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål