Keystone logo
Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University

Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University

Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University

Introduktion

Shanghai Jiao Tong University Antai College of Economics og Management

Shanghai Jiao Tong University Antai College of Economics og Management er bredt anerkendt som en af Kinas førende handelsskoler. Bedømmelse 34th blandt de globale MBA-programmer i 2017 af Financial Times, at Antai MBA er den første MBA-program i Kina for at blive tredobbelt akkrediteret af AACSB, EQUIS og AMBA. Antai ligger i hjertet af Shanghai, Kina ubestridt selskabskapital, og er konsekvent placeret blandt de bedste business schools i Kina. Antai tilbyder både en fuldtids internationale MBA (IMBA), og en deltids-MBA-programmer i kinesisk.


Antai s IMBA funktioner klasser undervises helt på engelsk, samtidig med ugentlige kinesiske klasser. Vores professorer er respekterede eksperter inden for deres områder, og hagl fra de bedste universiteter og virksomheder fra hele verden, der giver et internationalt perspektiv med fokus på Kina, der integrerer relevante elementer af kinesisk kultur og viden. Studerende kommer også fra en række lande, der muliggør en ægte global interaktivt miljø.


Akademiske klubber, MBA Forums, og et omfattende alumnenetværk regelmæssigt muligheder for studerende til at udvide deres netværk, og lære om aktuelle forretningsmæssige problemstillinger i Kina. Vores Career Development Center giver de studerende med karrierevejledning og muligheder for praktikophold og fuldtidsbeskæftigelse, baseret på de studerendes interesser og baggrunde.


Etableret i 1896, har Shanghai Jiao Tong University bliver bredt anerkendt som en af ​​de mest berømte institutioner i videregående uddannelser i Kina. Universitetet har dyrket mange fremragende personligheder som Jiang Ze Ming (tidligere præsident Kina) og Qian Xue Seng (kinesisk fremtrædende raket videnskabsmand), og et væld af fornemme førende kinesiske iværksættere og innovatører.

Shanghai Advantage


Shanghai er den mest internationale og største kommercielle by i Kina, og er det ideelle sted for internationale studerende interesseret i at studere og arbejde i Kina. Shanghai er Kinas ubestridte business kapital, og derfor en top mål for hver international virksomhed i verden. Det tilbyder flest karrieremuligheder i multinationale og lokale virksomheder i Kina. Byen understøtter i øjeblikket en udenlandsk professionel befolkning på omkring 300.000, og det er byen valg til selskabets hovedkvarter for multinationale selskaber fra hele verden. Desuden er det også en fascinerende kinesiske metropol tilbyder uendelige muligheder for underholdning og fritid. Kort sagt, for dem der ønsker at lære erhvervslivet og arbejde i den mest dynamiske, international business center i Kina, Shanghai er stedet at være.

Den Antai Advantage


Antai College formål at give internationale studerende to afgørende fordele. Frem for alt en internationalt anerkendt MBA, undervises på engelsk, i Kina på Shanghai top business school. Dette vil give dem en permanent karriere fordel, da Kina fortsætter med at være verdens hurtigst voksende økonomi og en topprioritet for internationale virksomheder.


For det andet giver det de studerende mulighed for at lære både flydende kinesisk og viden om kinesisk kultur og forretningsmetoder. Disse fordele garanterer eleverne en enorm karriere fundament i den moderne globaliserede økonomi.


Det IMBA program på Antai er enestående, fordi det giver de studerende et globalt perspektiv med en kinesisk fokus, undervises på engelsk, udnytte udenlandske professorer og udvekslingsprogrammer. Vores program tiltrækker top indenlandske ansøgere, der lærer sammen internationale peers og udvekslingsstuderende. Den IMBA er ideel til MBA-kandidater, der søger at forstå både Eastern & vestlige forretningskoncepter og praksis, der giver eleverne en væsentlig fordel, da vores verden bliver stadig mindre og indbyrdes forbundne. I overensstemmelse med de højeste internationale standarder, vores IMBA pensum er på niveau med andre top business skoler fra hele verden, samtidig med at integrere relevante elementer af kinesisk kultur og viden

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Shanghai

    Shanghai Jiao Tong University, 1954 Huashan Road Shanghai, 200030, China, 200030, Shanghai

Programmer

Spørgsmål