Keystone logo
Saint Mary's University of Minnesota Online

Saint Mary's University of Minnesota Online

Saint Mary's University of Minnesota Online

Introduktion

Saint Mary's University of Minnesota's online-uddannelsesprogrammer

Hos Saint Mary er vi stolte over at tilbyde online bachelor-og kandidatgrader designet til at supplere skemaerne for at arbejde voksne som dig. Få en overkommelig, bekvem uddannelse fra et toprangeret universitet, der er baseret på real-world applikationer.

St Mary's Universitys lange historie om innovation i uddannelse fortsætter med vores læringsstyringssystem på en iPad, der giver mulighed for at lære på farten. Vores forpligtelse til vores Lasallian-katolske tradition for løbende læring, etik og fremme af det fælles gode varer også. Gennem vores online-programmer arbejder vi hårdt på at opmuntre eleverne til at blive tankevækkende fagfolk og etiske ledere.

Tag klasseværelset med dig

Oplev vores revolutionerende læringsstyringssystem på en iPad, der sætter klasser lige ved hånden. Som studerende i vores online-programmer modtager du en iPad, der er fyldt med vores læringsplatform til brug under programmets varighed.

  • Få adgang til dit kursusmateriale problemfrit
  • Hold op med klassekammerater og fakultet, hvor du end er
  • Udvikle mobil teknologi færdigheder arbejdsgiver værdi

Få en praktisk, karrierefokuseret uddannelse i et støttende, studentorienteret online miljø. Få mere at vide om Saint Marys Universitet og dets historie af pædagogisk innovation.

Placeringer

  • Winona

    700 Terrace Heights , 55987-1399, Winona

Spørgsmål