Keystone logo
SOAS University of London MSc Regnskab og Finans
SOAS University of London

MSc Regnskab og Finans

London, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 14.270 / per year *

På campus

* fuldtidsgebyrer pr. akademisk år: UK / EU £ 13.065; Oversøiske £ 21.880

Introduktion

Deltagelsestilstand: Fuldtid

Programmet er for nyuddannede med første grader i regnskab, økonomi, regnskab og finans, ledelse, økonomi, sociologi, statskundskab og andre samfundsvidenskabelige fag. Programmet er designet til at give en karrieremulighed for fuldtidsstuderende samt en karriereudviklingsmulighed for revisorer, revisorer, praktiserende ledere, forretningskonsulenter og finanseksperter fra forskellige baggrunde for at forbedre og udvikle deres regnskabs- og økonomikompetencer. Nylige finanskriser fremkaldt af forskellige regnskabsmæssige skandaler nødvendiggør kvalitativ træning af højt kvalificerede regnskabs- / finanseksperter til bæredygtighed i nutidens moderne forretning. Programmet sigter mod at afbalancere teoretisk analyse med praktisk anvendelse til at udvikle en kritisk og spørgsmålstegnende tilgang til den konceptuelle understøttelse af regnskab og finansiering.

Studerende får den viden og de færdigheder, der kræves for at imødekomme forventningerne / kravene fra moderne virksomheder til at håndtere regnskabs- / økonomispørgsmål. Programmet kan også fungere som springbræt i andre karrierer, f.eks. Ledelseskonsulentvirksomhed.

Dette program er akkrediteret af CIMA - Chartered Institute of Management Accountants, hvor du er berettiget til CIMA Masters Gateway - en hurtig vej til kandidater i regnskabsstuderende, hvor du går ind i CIMA ved Management Case Study, der omgår elleve eksamener.

Struktur

Studerende skal tage 180 point. Disse er sammensat af 120 uddannede kreditter omfattende en kerne og valgfrie moduler og en 60 studieafhandling.

Ikke alle option moduler tilbydes hvert år; Tjek venligst dine præferencer med programkonventionen. Bemærk også, at hvor 15 kreditmoduler vælges, skal disse afbalanceres mellem term 1 og term 2.

afhandling

Studerende skal foretage en afhandling til en værdi af 60 point.

Kernemoduler

 • Professionel integritet for revisor og økonomi
 • Ledelsesregnskab
 • Risikostyring
 • Forskningsmetoder i ledelsen
 • Årsregnskabsanalyse for investorer
 • Emerging Market Finance

Valgfri valgmoduler

Studerende skal vælge et 15-kreditmodul fra liste A og et 15-kreditmodul fra liste B.

Liste A

 • Finansiel lovgivning for internationale ledere
 • International værdipapirforordning
 • Avancerede problemer i finansiel rapportering

Liste B

 • Corporate governance
 • International Corporate Finance
 • Iværksætterfag

Vigtig besked

Oplysningerne på programsiden afspejler den planlagte programstruktur mod den givne faglige session.

Optagelser og applikationer

Du kan ansøge om dette kursus via online-ansøgningsskemaet.

Vi sigter mod at vurdere en komplet ansøgning og give en beslutning inden for en 5-ugers tidsramme. Udenlandske studerende, der har behov for et Tier 4-visum og ønsker at tilmelde sig SOAS skal huske på visumansøgninger kan tage flere uger, så du skal ansøge så hurtigt som muligt.

Overvejelse af ansøgning

Hele ansøgningen, inklusive transkription og referencer, overvejes, før der træffes en beslutning. Derfor tilrådes du at indsende en komplet ansøgning med referencer og transkription (hvis nødvendigt). En ufuldstændig ansøgning vil tilføje betydelige forsinkelser i beslutningsprocessen.

Studerende modtager en anerkendelse af deres ansøgning. Hver ansøgning overvejes nøje, og selvom vi prøver at svare så hurtigt som muligt, beder vi os om, at studerende forventer at modtage et svar inden for fem uger efter modtagelse.

Kandidater, der er tilgængelige i Storbritannien, kan kaldes til et interview. Fraværet af akademiske medarbejdere (eller instans i studieorlov) kan påvirke tidspunktet for beslutninger.

Adgangskrav

Minimum æreseksamen i øverste klasse (eller tilsvarende) i økonomi.

Engelsk sprogadgangskrav

Du skal være i stand til at vise, at din engelsk er af en høj nok standard til med succes at engagere sig og gennemføre dit kursus på SOAS . Bemærk, at vi tager vores engelsksprog alvorligt, og manglende opfyldelse af dem nøjagtigt kan medføre, at din ansøgning om SOAS bliver afvist. Det er ikke muligt at forhandle, hvis dine score er under vores krævede niveauer med forventning om, at fordi de er 'tæt nok', vil de blive accepteret. Det er vigtigt, at du planlægger passende, i god tid, så din engelsktest kommer i god tid, og så du har tid til at genoptage testen, hvis det er nødvendigt. Vi accepterer ikke årsager til ulempe eller økonomisk vanskelighed for ikke at indsende eller gentage en engelsk test.

Internationale studerende

For EU-studerende og internationale studerende, der har brug for et visum, accepterer vi kvalifikationer fra flere lande, såfremt en ubetinget adgangsresultat opnås, samt en række internationale kvalifikationer og prøver.

Hvis et Tier 4-indrejsevisum er påkrævet, kan et SELT, såsom UKVI IELTS, være nødvendigt. Af denne grund anbefaler vi alle Tier 4-visa-studerende at vælge UKVI IELTS Academic Test som testen for første udvej.

Indlæggelser

Læreplan

Om skolen

Spørgsmål