Keystone logo
Social Sciences University Of Ankara

Social Sciences University Of Ankara

Social Sciences University Of Ankara

Introduktion

På vores universitet, der giver mulighed for en-til-en kommunikation og interaktion med instruktører, er det rettet mod at udvikle vores studerendes færdigheder såsom at tale foran et publikum, kreativitet, kritisk tænkning, teamwork og lederskab.

Kursusindholdet, der tilbyder historiske og teoretiske perspektiver, giver vores studerende mulighed for at analysere aktuelle begivenheder effektivt. Studerende, der ønsker at forfølge deres videnskabelige nysgerrighed og udvikle deres tværfaglige arbejdsfærdigheder, får mulighed for at vælge mellem en bred vifte af discipliner.

På vores universitet er der et veludstyret akademisk personale, der har taget kandidatgrad fra fremtrædende universiteter i ind- og udland, og som gennemfører internationale videnskabelige projekter. Social Sciences University Of Ankara , som er meget selektiv, når de danner sit akademiske personale, er baseret på internationale standarder i rekrutterings- og evalueringsprocesser. På denne måde har ASBU samlet en internationalt kvalificeret, udstyret og erfaren akademikergruppe, der udfører originale projekter og forskning inden for forskellige områder.

Placeringer

  • Ankara

    Hacı Bayram, Hükümet Meydanı No:2, 06050 Altındağ/Ankara, Turkey, , Ankara

    Spørgsmål