Keystone logo
Sokhumi State University

Sokhumi State University

Sokhumi State University

Introduktion

Sokhumi State University er den første videregående uddannelsesinstitution i Abkhazias autonome republik - den direkte juridiske efterfølger af Sokhumi State Pedagogical Institute. Det er en århundreder gammel skole, der bærer de georgiske uddannelsestraditioner, nationale og universelt anerkendte værdier, der bestemmer multikulturelle systems fasthed.

Universitetets mission er at uddanne specialister på forskellige uddannelsesniveauer, der har en universitetsuddannelse svarende til verdens moderne standarder baseret på menneskehedens hovedværdi - de nyeste videnskabelige ideer, modtagelse og formidling af uddannelse, som vil have en høj sans medborgerligt ansvar for integration i et globalt samfund. Universitetets døre er åbne for alle studerende og professorer på trods af etnicitet, social baggrund, politiske og religiøse synspunkter. For Sokhumi State University er prioritet at udvikle vigtige områder og områder som georgiske studier, abkhasiske studier, læreruddannelse, nøjagtig og naturlig, humanitær og sociopolitisk videnskab, jura og forretningsadministration. Samtidig skal Sokhumi State University implementere tværfaglige områder, kortsigtede og effektive programmer til at uddanne højt kvalificeret personale, der er relevant for arbejdsmarkedet, konkurrencedygtige, moderne krav.

Sokhumi State University hjælper internationalisering, kontinuitet, bæredygtighed og tilgængelighed af uddannelse; set fra dette synspunkt er det vigtigt aktivt at deltage i uddannelsesprogrammer og forskningsprojekter sammen med forskellige udenlandske partnere, deres støtte, som på sin side vil give Sokhumi State University international anerkendelse.

Placeringer

  • Tbilisi

    Ana Politkovskaia Street, , Tbilisi

    Spørgsmål