Keystone logo
South African Business & Technology Institute

South African Business & Technology Institute

South African Business & Technology Institute

Introduktion

Oversigt

Det sydafrikanske Business and Technology Institute-SABTI, er centralt beliggende i Johannesburg og i hjertet af Braamfontein, med hovedcampus beliggende på 5. etage af Arbor Square-bygningen på Cnr. Melle

College faciliteter eksisterer for at støtte institutionens vigtigste funktion af undervisning, forskning og service. SABTI har state-of-the-art klasseværelser, computerlaboratorium, underholdningsområde, køkken- og ablusionsfaciliteter, der også rummer handicappede. Udover klasseværelser, laboratorier og kontorer har College GRATIS WI-FI til studerende i læringstid, med regelmæssige åbningstider fra kl. 7.00 til 4.30, mandag til fredag.

107157_pexels-photo-936137.jpeg

I receptionen er der en selvhjælpskonference med computere, der specifikt er til rådighed for eleverne til at foretage deres registreringer og betalinger. Instituttet søger generelt at opretholde åben adgang til sine faciliteter, men det forbeholder sig ret til at begrænse adgangen. Adgang til tv-studios og forsyningsfaciliteter er begrænset af sikkerhedsmæssige og driftsmæssige årsager.

Vores mission er at gøre SABTI campus til et behageligt, sikkert og æstetisk attraktivt sted at lære, leve, arbejde og lege.

Vi bestræber os på at holde alle operativsystemer i god stand og reagere på nødhjælp og reparationsbehov hos campus samfund. Vi er forpligtet til bæredygtighed og opbygge samfundet gennem opsøgende og uddannede samtidig med at vi reducerer vores miljømæssige fodaftryk; samtidig bevare energi, fremme vedvarende energi, brug af alternativ transport, genbrug og grønne indkøb.

På SABTI er der mere til det sociale liv end bare at studere. Vi har forskellige platforme, der fremmer forskellige studentertal. Vi har også et miljø, der giver mulighed for at finde nye venskaber i et samfund, der er rig på kulturarv og social interaktion.

Enhver person, der har påvist manglende evne til at overholde instituttets politik eller gældende lov, kan blive "forbudt" fra campus. En sådan meddelelse, som generelt udstedes af direktøren for campus sikkerhed og / eller hovedkontorets kontor, nægter adgang til alle institutets ejendom og faciliteter.
Campus Life

På SABTI er der mere til det sociale liv end bare at studere. Vi har forskellige platforme, der fremmer forskellige studentertal. Vi har også et miljø, der giver mulighed for at finde nye venskaber i et samfund, der er rig på kulturarv og social interaktion.


SABTI Publishing

SABTI har et ekstremt ønske om at offentliggøre velundersøgte, innovative bøger til både akademiske og generelle læsere. Vi fokuserer på områder som økonomiske tidsskrifter, studenteliv, kunst og kulturarv, videnskab, historie og politik, biografi og forskellige lærebøger.

* Hvis du gerne vil udgive med SABTI Publishing, skal du læse vores retningslinjer for indsendelse.

107158_pexels-photo-1059120.jpeg


Hvorfor SABTI?

overkommelighed

Sydafrikansk forretning

beskæftigelsesegnethed

Sydafrikansk forretning

Den sydafrikanske virksomhed

Kvalitet

Sydafrikansk forretning

Faciliteter

SABTI har state-of-the-art klasseværelser, computerlaboratorium, underholdningsområde, køkken- og ablusionsfaciliteter, der også rummer handicappede. Der er gratis WI-FI til studerende i løbet af læretiden. SABTI har også en selvhjælpskonference med computere specielt til eleverne til at foretage deres registreringer og betalinger.

Andre fordele

 • Stipendier og stipendier er tilgængelige / tilbydes hos SABTI.
 • Studerende erhverver kvalifikationerne inden for en kortere periode.
 • SABTI benytter muligheden for at deltage i studenterkonferencer i udlandet.
 • Sociale aktiviteter og underholdning, der bringer sjov til læringsmiljøet SABTI er centralt beliggende i hjertet af Joburg.
 • SABTI garanterer praktikophold
 • SABTI tilbyder / tilbyder den bedste karrierevejledning til sine studerende gratis.
 • Adgang til moderne transport og infrastruktur. SABTI ligger i nærheden af Gautrain station, Metro Rail Station, Bree Taxi Rank, Park Station og Metrobus og Rea Vaya Stationer

Placeringer

 • Johannesburg

  Juta Street, 2001, Johannesburg

  Programmer

   Spørgsmål