Keystone logo
Southeastern Oklahoma State University & John Massey School of Business Master of Arts i klinisk mental sundhedsrådgivning
Southeastern Oklahoma State University & John Massey School of Business

Master of Arts i klinisk mental sundhedsrådgivning

Durant, USA

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

CMHC-programmet producerer kompetente og etiske rådgivere, der er kvalificerede til at have licens på statsniveau og opretholder stabil og meningsfuld beskæftigelse inden for mental sundhed.

Efter afslutningen af programmet vil de studerende være fuldt forberedt på at tage den nationale rådgivningscertificeringseksamen, der fører til statslicenser som en professionel rådgiver. Fra efteråret 2017 til foråret 2020 bestod 88,89% af kandidater fra CMHC-programmet, der gennemførte NCE eksamen. De fleste kandidater fra CMHC-programmet arbejder som autoriserede professionelle rådgivere. Flere af disse personer har administrative stillinger inden for deres ansættelsessteder. Ud over at arbejde i rådgivningsfaget tjener en håndfuld af vores tidligere studerende i øjeblikket som supplerende instruktører på Southeastern til bacheloruddannelsen i psykologi og vælger kandidatrådgivningskurser.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • MA i rådgivning og spiritualitet
    • Ottawa, Canada
  • Kandidatgrad i familierådgivning, rådgivning og mægling
    • Murcia, Spanien
  • MA i par- og familierådgivning
    • Chicago, USA