Keystone logo
Southern Arkansas University

Southern Arkansas University

Southern Arkansas University

Introduktion

Southern Arkansas University "føles som hjemme" med personlige tour besøg, fakultet og personale, der bekymrer sig om student succes og et omsorgsfuldt campus samfund. SAU tilbyder også traditionelle og unikke akademiske uddannelser, der rangeres nationalt for kvalitet og økonomisk overkommelighed.

Beliggende i en stille og smuk del af det sydlige Arkansas, er SAU et godt sted at ringe hjem og studere en bred vifte af akademiske programmer, herunder nogle unikke tilbud til staten og regionen. Sammen med en komplet collegeoplevelse på campus, er universitetet en kort køretur fra udendørs aktiviteter og er centralt for mange regionale knudepunkter, såsom Texarkana, Shreveport, Little Rock osv.

SAU er etableret i 1909 og har bygget på sin dedikation til elevers præstationer og fortsætter med at vokse, både på campus og online , med mere end 80 grader i fire distinkte gymnasier og Graduate School.

Mission

Mission for Southern Arkansas University er at uddanne eleverne til produktive og opfyldende liv i et globalt miljø ved at give mulighed for intellektuel vækst, individuel berigelse, færdighedsudvikling og meningsfuld karriereforberedelse. Universitetet tror på individets værdighed og accepterer sit ansvar for at udvikle i sine studerende de værdier og kompetencer, der er afgørende for et effektivt medborgerskab i et stadigt skiftende, frit og demokratisk samfund. Desuden giver universitetet et miljø, der fremmer ekspertise i undervisning og læring, stipendium, kreative bestræbelser og service.

Vision

SAU er en kvalitet, omfattende, regionalt universitetsudvidende tilgængelige og transformerende læringserfaringer.

Mål

  1. Gennemfør strategier, der demonstrerer elevindlæring som den vigtigste universitetsoplevelse.
  2. Sikre universitetets læringsmål og generelle uddannelsesmål opnås gennem en omfattende vurderingsproces.
  3. Rekruttere og bevare forskellige, velkvalificerede fakulteter og medarbejdere, der støtter et kollegialt og akademisk miljø.
  4. Udvikle og gennemføre tilmeldingsstyringsstrategier, der rekrutterer studerende til karakter og akademisk løfte.
  5. Forbedre opbevaring og graduering af studerende.
  6. Etablere strategiske partnerskaber og initiativer til at udvide fremskridt og udvikling af SAU.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Magnolia

    100 East University, AR 71753, Magnolia

Spørgsmål