Keystone logo
Southern Cross University

Southern Cross University

Southern Cross University

Introduktion

Fakta, figurer, placeringer og priser

Southern Cross University er et progressivt, ungt og forbundet regionalt forskningsuniversitet med pulserende campusser i det nordlige New South Wales og den sydlige Gold Coast. Vi tilbyder bachelor-og postgraduate grader, og mange er tilgængelige i en dynamisk online formular. Uanset om vi studerer på campus, online eller begge, leverer vi spændende, moderne og højkvalitets læringsoplevelser.

Hvorfor SCU?

Times Higher Education Unge University Rankings 20Bold, progressiv og kun 23 år - Southern Cross University er en af ​​Asien-Stillehavets Top 100 Universiteter og en af ​​verdens Top 50 Generation Y Universiteter .

Vores moderne campusser, med specialbyggede state-of-the-art faciliteter, er placeret på Australiens østkyst, ved Gold Coast i Queensland og i Lismore og Coffs Harbour i New South Wales. Alle er unikke regioner berømt for deres naturlige skønhed og økologiske mangfoldighed, der giver levende laboratorier til læring og kreative hubs til kunstnerisk indsats.

Branch campusser i Sydney, Melbourne og Perth drives i samarbejde med EduCo på vegne af Southern Cross University . Universitetet opererer også The Hotel School Sydney og Melbourne i samarbejde med Mulpha Australia. Vi leverer også grader med samarbejdspartnere i Kina, Papua Ny Guinea og New Zealand.

Vi har et stort og varieret udvalg af kurser online, der tilbyder interaktive og underholdende læringserfaringer, hvor vores studerende er.

Uanset om vi studerer på campus, online eller begge, leverer vi spændende, moderne og højkvalitets læringsoplevelser.

Vi tilstræber at producere kandidater, der er karriere klar, verden klar og digitalt litteratur, og som oplever et akademisk miljø, der er karakteristisk for sin personlige tilgang.

Universitetet har et stærkt fokus på industri og fællesskabssamarbejde for at skabe engageret undervisning og forskningsresultater.

Denne forbindelse er, at Southern Cross University leder det landsdækkende Pilot Program på $ 13,8 mio., Der deltager i Northern Rivers Co-operatives Alliance og den australske regering. Universitetet har også introduceret et vigtigt nyt Center for Organics Research med NSW Department of Primary Industries.

I den seneste Excellence in Research for Australia-rapport opnåede Southern Cross fremragende vurderinger af "på verdensstandard" eller højere i 24 forskningsområder. På ni forskningsområder blev universitetet vurderet ved den højest mulige klassificering af 'godt over verdensstandard'. Dette blev opnået inden for geokemi, oceanografi, miljøvidenskab og ledelse, zoologi, landbrugs- og veterinærvidenskab, afgrøde- og græsproduktion, skovbrugsvidenskab, sygepleje, komplementær og alternativ medicin.

universitetsområder

Southern Cross University er et levende, moderne australsk universitet med smukke campusområder på Gold Coast, Lismore og Coffs Harbour.

Sydney, Melbourne og Perth gren campus (International studerende)

Southern Cross University gren campus i Sydney, Melbourne og Perth er bekvemt placeret i de centrale forretningsdistrikter.

Studerende ved SCU Sydney, Melbourne eller Perth giver internationale studerende mulighed for at fuldføre bachelor- eller postgraduate-grader i tre af verdens mest levende byer. Southern Cross University samarbejder med EduCo Sydney Branch Pty Ltd for driften af ​​SCU Sydney, Melbourne og Perth gren campus.

Placeringer

 • Coffs Harbour

  Hogbin Dr, Coffs Harbour, 2450, Coffs Harbour

 • Bilinga

  Gold Coast Southern Cross Drive,, 4225, Bilinga

  • Melbourne

   Melbourne Campus 108 Lonsdale St, 3000, Melbourne

   • Lismore

    Military Road, East Lismore, 2040, Lismore

    • Perth

     Perth Campus 297 Hay Street, East Perth, 6004, Perth

     • Sydney

      Sydney Campus Level 2, 84-86 Mary St, Surry Hills, 2010, Sydney

      Spørgsmål