Keystone logo
© SMU
Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Introduktion

SMU's Moody School of Graduate and Advanced Studies er stolte af at tilbyde doktor- og mastergrader inden for en bred vifte af felter på tværs af fire forskellige colleges og skoler: Dedman College of Humanities and Sciences, Lyle School of Engineering, Meadows School of the Arts, og Simmons School of Education and Human Development. Disse programmer hjælper studerende med at forfølge deres lidenskaber og yde betydelige bidrag til både den akademiske verden og industrien.

  • 32 doktorgrader
  • 120+ kandidatgrader
  • 47 Fuldt finansieret ph.d. venner

Overvejer du at læse på SMU? Velkommen!

Southern Methodist University er en privat, forskningsdrevet institution med fokus på at levere innovative, tværfaglige og virkningsfulde undersøgelser. Beliggende i den internationale by Dallas, TX, kommer vores kandidatstuderende til at bo og lære på en af de 10 bedste forretningssteder i USA ifølge magasinet Fortune.

Moody School of Graduate and Advanced Studies tilbyder i samarbejde med fem af SMU's Colleges and Schools 32 doktorgrader og over 120 mastergrader foruden flere professionelle grader. Disse programmer hjælper vores studerende med at forfølge deres lidenskaber og yde betydelige bidrag inden for deres akademiske områder og videre.

Mangfoldighed på SMU

Southern Methodist University er forpligtet til at pleje et inkluderende, respektfuldt og intellektuelt udfordrende miljø for alle vores kandidatstuderende.

Vi tror på, at et støttende fællesskab, der omfatter individuelle synspunkter og baggrunde, fører til et mere stringent akademisk miljø og en mere tilfredsstillende oplevelse for alle.

Placeringer

  • Dallas

    6425 Boaz Lane, , Dallas

Spørgsmål