Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Southern Methodist University Simmons School of Education and Human Development

Southern Methodist University Simmons School of Education and Human Development

Southern Methodist University Simmons School of Education and Human Development

Introduktion

ÆNDRINGER

Som en katalysator for transformation og forandring tilbyder Simmons School reelle løsninger på problemer, der udfordrer vores samfund og verden.

Velkommen til Annette Caldwell Simmons School of Education and Human Development, hvor fakultet og personale er dedikeret til udvikling af fagfolk på tværs af mange områder inden for uddannelse, rådgivning, konfliktløsning, anvendt fysiologi og wellness. Det tværfaglige arbejde, vi udfører i Simmons, fokuserer på at skabe og formidle evidensbaseret viden på tværs af disse områder for at imødegå udfordringerne i en stadig mere skiftende, forskelligartet verden. Vores undervisning af høj kvalitet og det strenge stipendium er baseret på en samarbejdsånd og i en orientering til de samfund, vi tjener. Vi tror trods alt, at stipendiet og uddannelsen, der former vores uddannelser, studerende og alumner, skal forblive forpligtet til at få indflydelse ud over SMU. Med dette centrale fokus på at arbejde sammen på tværs af vores samfund håber vi, at vi kan ændre liv til det bedre.

Vi inviterer dig til at udforske de mange forskningsprojekter, uddannelser, træningscentre og nye initiativer på Simmons School. Hvis du forestiller dig din fremtid inden for et af vores områder, ser vi frem til at hjælpe dig med at nå dine karrieremål. Vores fakultet opfordrer studerende til at stræbe mod høje mål i deres karriere, til at imødekomme de krævede forberedelser inden for deres felter og at bygge mod en bedre fremtid for alle.

Efterhånden som Annette Caldwell Simmons School vokser, betyder din deltagelse noget. Vi håber du beslutter dig for at slutte dig til os.

Stephanie Knight, Ed.D.

Leon Simmons Dekan for Annette Caldwell Simmons School of Education and Human Development

Placeringer

  • Dallas

    University Boulevard,3101, 75205, Dallas

    Spørgsmål