Keystone logo
Southern University Baton Rouge

Southern University Baton Rouge

Southern University Baton Rouge

Introduktion

Det sydlige universitet betragter mangfoldighed som vigtig for enhver uddannelsesvirksomheds helbred. For at understøtte denne filosofi tager universitetet bekræftende skridt til at opretholde et multikulturelt fakultet, personale og studerende. Mangfoldigheden opnås hovedsageligt gennem assertiv rekrutteringsindsats og gennem mangefacetterede internationale programmer.

Universitetet søger at rekruttere og vedligeholde et fakultet, der gennem sin forberedelse og videnskabelige aktiviteter udøver en dyb virkning på forskellige institutioner i staten, region, nation og verden. Ud over deres traditionelle roller udfører fakultetsmedlemmer fornemme tjenester, der supplerer og forbedrer både undervisnings- og forskningsinitiativer og udgør en ekstra mekanisme for det sydlige universitet til at have indflydelse på samfundet som helhed.

Universitetet udvikler og opretholder et fysisk miljø, der er sikkert og befordrende for intellektuel vækst og udvikling, mens det fungerer i overensstemmelse med de højeste standarder for skatte- og administrationsstyring. Dette miljø forbedres ved hjælp af den nyeste informationsteknologi, der giver universitetssamfundet adgang til ressourcer fra hele verden.

ORGANISATION AF UDDANNET SKOLE

Graduate School er placeret i Office of Graduate Studies, som består af en dekan, en direktør for optagelser, optagelsesrådgivere, en udøvende assistent, en administrativ assistent og en administrativ koordinator. Dekanen på Graduate School rapporterer til den administrerende vicepræsident og Provost.

Office of Graduate Studies er ansvarlig for at håndhæve minimumsstandarder for kandidatarbejde på Southern University-Baton Rouge og for koordinering af kandidatuddannelser i de forskellige skoler og colleges. Generelle politikker og standarder for Graduate School fastlægges af Graduate Council. Ansvaret for den detaljerede, daglige drift af kandidatuddannelserne ligger hos de enkelte afdelinger, skoler og colleges.

Office of Graduate Studies behandler cirka 2.000 ansøgninger og betjener mere end 1.100 tilmeldte studerende hvert år. Dette inkluderer modtagelse og behandling af alle ansøgninger om optagelse i Graduate School; registrering af kandidater og post-baccalaureat studerende; og behandling og rydding af kandidatansøgninger til alle kandidatstuderende.

HISTORIE FOR DEN UDVALGTE SKOLE

Den 28. april 1956 anmodede Statens Uddannelsesudvalg embedsmænd ved det sydlige universitet om at oprette en kandidatskole. I forårssemesteret i 1957 indrømmede Southern University sine første studerende i kandidatskolen. Den 8. august 1958, i slutningen af sommersessionen, tildelte det sydlige universitet sin første kandidatgrad til otte kandidater.

I den relativt korte periode siden 1958 er kandidatuddannelsen ved det sydlige universitet vokset støt. Masterprogrammer i biologi, kemi og matematik blev tilføjet i 1960'erne, og i 1983 blev der gennemført kandidatprogrammer inden for regnskab, datalogi, offentlig administration og specialundervisning. I januar 1986 påbegyndte Graduate School i samarbejde med Institute for the Study and Rehabilitation of Exceptionional Children and Youth det sydlige universitets første doktorgradsprogrammer - The Doctor of Philosophy degree in Special Education (Ph. D.) and the Doctor of Uddannelse i specialundervisning (red. D.). Siden den tid har mere end atten kandidatuddannelser og fem ph.d. programmer er tilføjet.

For at imødegå udfordringerne i det næste årtusinde er Southern University og A&M College i Baton Rouge hurtigt ved at blive en doktorgradsforskningsinstitution. Kandidatstudier har fået fart på grund af nye og redesignede kandidatgrader og et dedikeret kandidatfakultet - en engageret gruppe, der inkluderer Fulbright Scholars, fornemme forskere og mentorer.

Der findes muligheder inden for en række akademiske discipliner, herunder ph.d. programmer inden for offentlig politik, naturvidenskab / matematikundervisning, sygepleje, miljø toksikologi, specialundervisning og byskovbrug.

I dag er adskillige forskningscentre, computer- og læringslaboratorier, faciliteter til fjernundervisning og multimedieundervisning og et bibliotek med mere end en million mængder blandt en lang række ressourcer. Graduate stipendier og assistentships er tilgængelige for kvalificerede studerende.

Placeringer

  • Baton Rouge

    Harding Boulevard,801, 70807, Baton Rouge

    Spørgsmål