Keystone logo
Southern University Baton Rouge Master of Science in Criminal Justice (MS / CRJU)
Southern University Baton Rouge

Master of Science in Criminal Justice (MS / CRJU)

Baton Rouge, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Criminal Justice Master's Program på SUBR tilbyder en kandidatgrad i Criminal Justice. Kandidatuddannelsen er et to-årigt program designet til at udvikle, forbedre og fremme fagfolk og lærde inden for strafferet. Programmet retter sig mod studerende, der er interesserede i det strafferetlige system, som har en engageret interesse i at forbedre deres faglige og ledelsesmæssige færdigheder såvel som at fremme deres uddannelse.

Programmet er designet til at tjene følgende studerende: De, der ønsker at gå ind i strafferetlige erhverv. De, der er ansat i strafferetlig instans, der ønsker at udvide deres perspektiv såvel som at komme videre i systemet.

Dem, der gerne vil undervise på universitetsniveau. Dem, der gerne vil fortsætte deres uddannelse i et doktorgradsprogram inden for strafferet eller lignende. De, der ønsker at bruge graden som yderligere forberedelse til at komme ind i Law School.

Strafferetlige kandidatuddannelse har to spor;

(a) Specialet og

(b) Valgfri afhandling. Speciale option studerende er forpligtet til at gennemføre 18 timers kerne, 12 timers koncentration og 6 timers speciale. Ikke-speciale mulighed

SYDLIG UNIVERSITET OG A&M COLLEGE-BATON ROUGE, LOUISIANA-studerende er forpligtet til at gennemføre 18 timers kerne, 12 timers koncentration, 6 timers valgfag og et Capstone-projekt.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • MA i strafferet
  • Online USA
 • Masters of Arts i menneskelige tjenester med vægt i retsmedicinsk adfærdsmæssig sundhed
  • Online USA
 • Master of Science i strafferet, politik og ledelse
  • Richmond, USA
  • Online