Keystone logo
Southern Utah University

Southern Utah University

Southern Utah University

Introduktion

Southern Utah University er et omsorgsfuldt campusfællesskab, hvor studerende kommer til at udforske deres interesser og forberede sig på meningsfulde karrierer og livserfaringer. Med mere end 140 bacheloruddannelser * og 21 kandidat- og certifikatprogrammer på tværs af syv akademiske colleges tilbyder SUU stolt, projektbaserede læringsmuligheder i verdensklasse, hvor studerende får erhvervserfaring, inden de går ud på jobmarkedet.

SUU er beliggende i verdens bedste baggård og er University of the Parks® takket være dens nærhed til flere udendørs rekreative områder og dets uddannelsesmæssige partnerskaber med National Park Service. SUUs sikre boligcampus giver studerende - mere end 12.000 - mulighed for at skabe livslange venskaber sammen med enestående udendørs eventyr i forbindelse med innovative akademiske bestræbelser.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Cedar City

    West University Boulevard,351, 84720, Cedar City

    Spørgsmål