Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Southern Utah University College of Education and Human Development

Southern Utah University College of Education and Human Development

Southern Utah University College of Education and Human Development

Introduktion

Velkommen til Beverley Taylor Sorenson College of Education and Human Development

Vores primære mission er at fremme uddannelse, menneskelig præstation og familieudvikling gennem viden, medfølelse og handling.

Læreruddannelsesfakultetet ved det sydlige Utah University afviser ulighed og uretfærdighed i vores uddannelsessystem og større samfund. Vi forpligter os til at udvikle og pleje undervisere, der værdsætter alle mennesker i de samfund, de tjener. Sådanne professionelle undervisere vil fungere som forandringsagenter, fortaler for retfærdighed og retfærdighed i deres skoler og samfund og vil opmuntre studerende til at gøre det samme.

Southern Utah University's Department of Teacher Education giver studerende mulighed for at tage hovedfag i grundskole eller sekundær uddannelse. Målene for uddannelsesafdelingen er at udvikle undervisere, der er fagligt kompetente, erfarne, forberedte, forstår behovet for både kunst og videnskab i uddannelse og har effektiv klasseledelse. Partnerskaber med Iron County School District, Art Works for Kids, Utah Arts Council, US Forest and Park Service, SUU Outdoor-initiativ, Southwest Education Development Center K-16 Regional Alliance og mange andre giver vores studerende muligheder for at blive involveret i praktikophold , arbejdsmuligheder, praktisk læringserfaring og professionel udvikling.

Placeringer

  • Cedar City

    West University Boulevard,351, 84720, Cedar City

    Spørgsmål