Keystone logo
Southern Utah University School of Business

Southern Utah University School of Business

Southern Utah University School of Business

Introduktion

Dixie L. Leavitt School of Business tilbyder et oplevelsesmæssigt læringsmiljø, der kombinerer teori og praksis og er designet til at forberede de studerende til at blive fuldt engagerede, produktive og etiske medlemmer af erhvervslivet og samfundet.

Dixie L. Leavitt School of Business vil blive bredt anerkendt som en førende handelshøjskole i Intermountain West for undervisning af høj kvalitet, oplevelsesmæssig læring og studerendes succes.

Gennem studentercentreret uddannelse giver Dixie L. Leavitt School of Business den viden og retning, der danner et fundament for livslang studerendes succes.

Vi fremmer et miljø, der giver eleverne viden og færdigheder til at nå deres mål gennem kritisk tænkning, effektiv læring og relevant professionel forberedelse.

• Vi tilbyder en streng, relevant og innovativ læseplan med fokus på væsentlige og vedvarende forretningsprincipper, der giver de studerende den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at få succes.

• Vi opretter og forbedrer løbende læseplaner gennem forskning og stipendier og input fra både det akademiske og erhvervsliv.

• Vi forbedrer studerendes uddannelse gennem personlig interaktion med fakultetet, erfaringsbaseret læring og fremragende pædagogik.

Vi leverer et miljø designet til at hjælpe studerende med at forme deres ambitioner og finde retning som ansvarlige og etiske individer både personligt og professionelt.

• Vi fremmer en kultur, der tilskynder fakultetet og personalet til at interagere med studerende og give dem retning og opmuntring til at nå deres fulde potentiale og bidrage til en mangfoldig og forbundet verden.

• Vi forbinder studerende med interessenter fra samfundet, professionelle og universiteter gennem involvering i klubber, konkurrencer, karriereudforskning, praktikophold og andre oplevelser uden for klasseværelset.

• Vi giver alle studerende mulighed for at finde meningsfuld beskæftigelse, gå i kandidatuddannelser eller på anden måde opfylde deres ambitioner.

Placeringer

  • Cedar City

    West University Boulevard,351, 84720, Cedar City

    Spørgsmål