Keystone logo
Southwest Minnesota State University

Southwest Minnesota State University

Southwest Minnesota State University

Introduktion

70952_Screenshot-2018-2-15About.png

VELKOMMEN TIL SMSU

Southwest Minnesota State University er et fireårigt offentligt universitet, der tilbyder en højkvalitetsuddannelse i de liberale kunst og erhverv for at forberede dig på et liv, der lykkes både personligt og professionelt. SMSU er vokset til et universitet med valg med høj nationale placeringer, der producerer lærde, der bliver fremtidens ledere, tænkere og iværksættere. Studerende og fakultet kommer her for at engagere sig i den rige "Southwest Experience", som starter med stærke akademikere, opfylder sociale muligheder og støtte fra andre Mustangs. Vi inviterer dig til at besøge SMSU og opleve selv alt, hvad den har at byde på.

Mission, Vision og Værdier

Southwest Minnesota State University mission statement:

" Southwest Minnesota State University forbereder eleverne til at opfylde de komplekse udfordringer i dette århundrede som engagerede borgere i deres lokale og globale samfund. Vores omfattende uddannelser, der undervises i den liberale kunst tradition, er dedikeret til at forbinde elevernes faglige og praktiske faglige udviklingserfaringer i sydvestlige Minnesota til den bredere verden. "

Vision erklæring:

" Southwest Minnesota State University er et universitet af valg."

SMSU opretholder kerneværdierne for transformationsindlæring med fokus på excellence, samfunds- og samfundsindsats, mangfoldighed og global bevidsthed og miljøspørgsmål om bæredygtighed og stewardship:

Excellence og Innovation

SMSU-fakultetet og personalet skaber og støtter et højkvalitets student-centreret læringsmiljø, som

 • forbereder eleverne til at imødegå de komplekse udfordringer i dette århundrede som engagerede borgere i deres lokale og globale samfund;
 • giver eleverne færdigheder og viden til at være livslange elever

Civilsamfund og Fællesskabsforlovelse

SMSU fakultet og personale er involveret i og støtter aktiviteter som

 • fremme borgernes engagement muligheder, der forbedrer SMSU's omdømme som en lokalt, regionalt og globalt engageret institution
 • opbygge gensidigt fordelagtige partnerskaber på tværs af vores region og stat
 • give gode læringsmuligheder, der går ud over det traditionelle klasseværelse og laboratorieindstillinger

Mangfoldighed og Global Bevidsthed

SMSU-fakultetet og personalet bidrager til at skabe et miljø, der fejrer SMSU-campus-samfundets mangfoldige og inklusiv karakter som de

 • fremme kulturel forståelse og interaktioner og et indbydende og tilgængeligt campus miljø for alle grupper
 • skabe et støttende miljø for intellektuel ekspression og civil kommunikation af alle grupper

Miljø, Styrkelse og Bæredygtighed

SMSU fakultet og personale er forpligtet til at være ansvarlige forvaltere af vores miljømæssige og skattemæssige ressourcer, som

 • lette en sikker, tilgængelig campus
 • fremme aktioner, programmer og stipendium, der vil føre til en bæredygtig fremtid

Visionserklæringen og kerneværdierne anerkender universitetets vægt på opmærksomhed på elevbehov, fremme respekt for forskellige stemmer og opmuntre til bæredygtige handlinger.

Endvidere er universitetets mission i overensstemmelse med dens styresystems mission og strategiske prioriteter. Minnesota State System mission er "Minnesota State Colleges and Universities systemet af særskilte og samarbejdsvillige institutioner tilbyder højere uddannelse, der opfylder personlige og karriere mål for en bred vifte af individuelle elever, forbedrer livskvaliteten for alle Minnesotans og opretholder levende økonomier i hele staten."

Administration

Dr. Connie J. Gores blev udnævnt af Minnesota State-systemet og begyndte hendes opgaver den 1. juli 2013. Præsident Gores er den niende faste formand for SMSU.

akkrediteringer

SMSU er akkrediteret af National Association of Music Schools, Minnesota Board of Education, Rådet for Social Work Education, National Alliance of Concurrent Enrollment Partnerships (NACEP), Kommissionen for Collegiate Nursing Education (CCNE) og The Higher Learning Kommissionen for North Central Association of Colleges and Schools, 230 South LaSalle Street, Suite 2400, Chicago, IL 60602; (800) 621-7440. For mere information om Højere Learning Commission besøg deres hjemmeside: www.ncahlc.org.

70954_image_handler.jpeg

MUSTANGERNES HJEM

Vi er stolte af vores atleteres hyppige succeser såvel som deres statsborgerskabspriser og høje GPA'er (over 3,0). SMSU-studerende-atleter har tjent 19 år i CoSIDA Academic All-America (R) i skolehistorien, 12 siden 2009! SMSU har vundet 51 NSIC hold, en NCAA national runner-up, tre NCAA regionale og tre NIWBT nationale mesterskaber. Fire atleter har vundet individuelle nationale mesterskaber!

MARSHALL, MINNESOTA

Southwest Minnesota State University ligger i Marshall, Minnesota, et venligt voksende samfund på 13.000. Marshall hedder en af ​​Amerikas bedste små byer, er en nem kørsel fra Twin Cities, St. Cloud, Sioux Falls SD og Fargo ND. Marshall er også det stolte hjem for Schwan's Company, Ralco Nutrition, Action TrackChair, sammen med de store arbejdsgivere USBank, Archer Daniels Midland, Affiliated Community Medical Center og Avera Marshall Regional Medical Center.

Studerende og fakultet kommer her for at engagere sig i den rige "Southwest Experience", som starter med stærke akademikere, opfylder sociale muligheder og støtte fra andre Mustangs. Vi inviterer dig til at besøge SMSU og opleve selv alt, hvad den har at byde på. SMSU er virkelig hvor du hører hjemme!

For mere information om Marshall besøg: www.discoversouthwestmn.com

Placeringer

 • Marshall

  1501 State St, , Marshall

Programmer

Institutionen tilbyder også:

Spørgsmål