Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Southwest University of Visual Arts

Southwest University of Visual Arts

Southwest University of Visual Arts

Introduktion

Vores mission

Southwest University of Visual Arts forvandler liv ved at uddanne studerende til at udmærke sig inden for kunst, design og visuel kommunikation inden for et studenterfokuseret miljø, der er forpligtet til de højeste standarder for akademisk præstation, videnskabelig undersøgelse, kreativitet og medborgerskab i et forskelligt verdenssamfund.

Vores værdier og idealer

Southwest University of Visual Arts arbejder for at udføre sin mission i henhold til et etableret sæt værdier og idealer, der understøtter universitetets mål. Disse værdier og idealer fungerer som kompaset, der styrer institutionens plan og dens daglige aktiviteter og beslutninger.

Tilpasningsevne

Southwest University of Visual Arts værdsætter og tror på at tilpasse sig den professionelle kunst og design og verdenssamfundet ved at forblive opmærksom på sociale og teknologiske ændringer.

Ansvarlighed

Southwest University of Visual Arts værdsætter og tror på at opretholde ansvarlighed for kvaliteten af de uddannelsesprogrammer, der tilbydes af universitetet.

Meddelelse

Southwest University of Visual Arts værdsætter og tror på at være åben og lydhør over for individuelle ideer og specifikke behov og lytte nøje til alle meninger og opfattelser.

mangfoldighed

Southwest University of Visual Arts værdsætter og tror på at forstå vores verden som et stort, komplekst samfund.

Inklusivitet

Vi stræber altid efter inklusion; værdsætter bidrag fra hvert medlem af universitetet for at blive det bedste, vi kan være.

Høje standarder

Vi er forpligtet til de højeste standarder for akademisk præstation og ønsker at transformere liv ved at uddanne studerende til at udmærke sig inden for kunst og design.

Det er med stor spænding, at vi får del i, at SUVA flytter ind i en smuk ny bygning beliggende kl. 20 E. Kongres, i hjertet af det pulserende centrum af Tucson. Dette skridt giver SUVA mulighed for fuldt ud at integrere sig i det blomstrende kunstsamfund i Tucson og placere os for en lys fremtid inden for vores lokale samfund og videre.

Placeringer

  • Tucson

    East Congress Street,20, 85701, Tucson

    Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål