Keystone logo
Spain Business School

Spain Business School

Spain Business School

Introduktion

Spain Business School er en digital indfødt skole, førende inden for dannelsen af private, uafhængige og flertal digitale virksomheder med en meget vigtig social funktion. Vi kunne indikere, at vi står over for en af de få sociale handelshøjskoler, hvis ikke den eneste. Den består af aktive fagfolk og ledere, der ønsker at dele deres erfaringer, der tilføjer værdi til samfundet. Vi ønsker at betjene og træne talentfulde mennesker uanset alder, race eller kvalifikationer. Vi styrker også uddannelsesforslaget med kvaliteten af universitetets kandidatgrad.

Spain Business School fokuserer på erhvervstræning, markedsføring, cybersikkerhed, big data, juridisk og operationelt efter en højkvalitets eLearning-metode, der nu bruges af verdens førende handelshøjskoler.

Spain Business School stede for at opnå anerkendelsen af det internationale samfund som uddannelse i digital digital forretning takket være dets lærerpersonale, den høje efterspørgsel fra de akademiske programmer og det konkurrencedygtige omkostningssystem. Hvad man troede (digital transformation) var en fremtid, og nu er en meget reel gave, vi så den som til stede i 2012.

pixel

Mission

Missionen og visionen for Spain Business School

 • At du er hovedpersonen i din læring
 • De styrer beslutningstagningen. Vi giver dig ikke svarene. Du lærer at besvare spørgsmål, som jeg aldrig har stillet dig før
 • Fokus på kvalitet og service.
 • Den formative vækst i samfundet.

Værdier

Værdierne er baseret på enkeltpersoner og virksomheder er fællesskaber af mennesker.

 • Respekt for andre, personligt og professionelt. Forretningsfolk-centreret ledelse.
 • Ånd service og ekspertise inden for kvalitet som et middel til gode arbejde.
 • Ydmyghed, evnen til at lære og lytte.
 • Integritet og teamwork.
 • socialt engagement.
 • Internationalisering.
 • Iværksætteri.

SBS Knowledge Experiential Methodology

144087_SBSKE.png

Verden har ændret sine regler. Den digitale transformation er accelereret i 6 år, og uddannelse er transformeret. Vi så allerede vejen for 7 år siden. Derfor, hvis du vil studere i en højtydende metode, der er blevet testet i årevis, skal du studere på Spain Business School .

Vores læring er oplevelsesmæssig og kræver en høj grad af engagement og dedikation, ligesom et ansigt til ansigt-program, men med fordelen af den fleksibilitet, som kun kvalitets online-træning kan give.

Vi anvender “smidige” undervisningsteknikker, hvor du vil have mål hver uge, og læreren vil være din guide, din mentor. Mellem ugerne er fleksibiliteten skabt af dig. Vi fremmer social og samarbejdsbaseret læring, fordi læring i øjeblikket finder sted overalt, og et andet af dine mål vil være at lære at lære, hvilket sker gennem observation og erfaring med at udføre praktiske sager.

Og i alt dette spiller teknologi en vigtig rolle. Af denne grund har vi ved Spain Business School udviklet vores skræddersyede platform til dette i spidsen for uddannelsesmæssig innovation og vigtigst af alt for at du maksimerer din læring og dermed garanterer den bedste tilpasning til forandring, det vigtigste kendetegn for nutidens samfund. Vi omdanner truslen om forandring til en mulighed

Din deltagelse er meget vigtig og forbedrer således vores læring ved at gøre en model, det vil sige at lære ved at gøre, øve, forstå situationen og handle alene, som et team, i samarbejde og altid med vejledning fra din mentor.

Det endelige mål med vores træning er at forbedre din kritiske og kreative tænkning, så du lærer at tænke og ved at tænke kan du analysere situationer, problemer for at træffe korrekte beslutninger.

STUDIE ONLINE. Erfaringsmæssig læring

Kombiner dit arbejde, dit familieliv, din fritid med vores oplevelsesmæssige metode. Vi garanterer succes med vores forstyrrende metode, bevist i mere end 7 år og mere end 20.000 studerende.

Vi er førende inden for online træning!

STUDIE ONLINE. PRÆSENTIAL STUDIE. HYBRIDMETODE. Erfaringsmæssig læring tilføjet til at leve oplevelsen i første person.

Hvis du også er interesseret i netværk, kontakt med lærere, oplevelsen af at studere i Europa, tøv ikke med. Lev SBS-oplevelsen!

Du kan eksperimentere med en intensiv model om sommeren fra 2 til 4 uger ansigt til ansigt er fuld tid eller hele året ved hjælp af den udøvende metode.

Med den avancerede SBS-videnplatform vil du aldrig være alene, du vil aldrig gå tabt.

Førende innovativ metode til tilføjelse af viden, der overfører arbejde og viden ud over klasseværelset. Teamwork, samarbejdslæring, caseanalyse, indhold baseret på praksis, med din fleksibilitet, fra din lærers mentorordninger og takket være dit engagement, dedikation og indsats.

Vi foreslår en ensartet studiemetode med ugentlige klasser, der forbedrer og forbedrer din læring:

Læring ved at gøre og samarbejdslæring

· Vidensnetværk med en praktisk dagsorden

· Evalueringstest. Evaluer dine baser

· CrowdLearning gennem diskussionsspørgsmål, forskning og bredde begreber.

· Individualiseret overvågning, forum og undervisning samtaler

· Live klasser. Studerende vil være i stand til at følge klasser live og optaget. Følg også op med lærerne og løse dine tvivl.

· Digital Business webinars og masterclasses, der forstærker din viden

Men hvad der virkelig skiller os ud

Du er hovedpersonen i din læring

Vi fremmer din forpligtelse

Eksperten administrerer og forbedrer det, du lærer

Det betyder noget, hvad du lærer

Vi forbedrer din kritiske tænkning

Du får ægte, personlig feedback fra en brancheekspert

Du lærer at besvare spørgsmål, som ingen nogensinde har stillet før

144099_opiniones_sbs.jpg

Visumkrav

Hvis du ønsker at komme for at studere i Spanien, vil du lære, hvordan du ansøger om visum. Her tilbyder vi dig mere information af din interesse for at løse alle dine tvivl, men vi anbefaler, at du tager hen og informerer Spaniens konsulat eller ambassade i din region.

Stipendier og finansiering

Ansøg om dit stipendium til Obra Social Spain Business School .

Mere end 1 million euro hvert år til stipendier.

Ranglister

Spain Business School" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/16/167246_acreditaciones-rankings-sbs.jpg" alt="Rankings Spain Business School" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Studenterklæringer

Placeringer

 • Madrid

  C/ Antonio Toledano 7, 28028, Madrid

Spørgsmål