Keystone logo
© Penn State Great Valley
Spalding University

Spalding University

Spalding University

Introduktion

Ring til Spalding Home

Spalding University er hjemmet for studerende, der ønsker at opnå en grad, mens de engagerer sig og tjener samfundet. Vi sætter medfølelse til handling hver dag med vores missionsdrevne fokus. Vi arbejder frivilligt, underviser, fortaler, organiserer og giver. Vores studerende er aktive i samfundet og bruger deres Spalding-uddannelse til at gøre verden bedre. Vi er et mangfoldigt samfund med en kerneforpligtelse til inklusion, og vi værdsætter vores studerende, fakulteter og medarbejdere fra alle samfundslag. Begynd din collegerejse med os og følg dine passioner.

Et inkluderende fællesskab

Hos Spalding er vi et inkluderende fællesskab af mennesker, der er fundamentalt forskellige fra hinanden. Vi accepterer ydmygt hinanden for den, vi er. Vi repræsenterer et tværsnit af samfundet. Vi har den mest racemæssigt mangfoldige studerende blandt Kentuckys private colleges. Enogtredive procent af eleverne identificerer sig selv som farvede.

Vi er et fællesskab af elever, der består af kunstnere, veteraner, aktivister, forældre, religiøse ledere, LGBTQIA-samfundsmedlemmer og atleter. Vi er alle disse mennesker og mere til. Vi har forskellige evner, idealer, kulturer, baggrunde, mål og passioner. Vi dyrker et støttende rum, hvor alle vores elever kan lære og vokse.

Siden 1814 har vi tjent vores samfund i traditionen fra Søstrene af Næstekærlighed i Nazareth med en ånd af rummelighed og medfølelse.

Slut dig til vores tradition. Lad os byde dig velkommen hjem.

Lille campus, storby

Spalding University er et lille campus beliggende i hjertet af den energiske by Louisville, Kentucky. En af mange institutioner og organisationer, der gør det at give tilbage til en livsstil, Spalding University er en aktiv leder i SoBro-kvarteret. Spaldings campus er omgivet af smukke historiske palæer og træbeklædte gader mod syd og bredden af Ohio-floden mod nord. Vores by er anerkendt som en af USA's mest beboelige byer. Faktisk er det blevet kåret som en topby for nye universitetsuddannede af SmartAsset, hvilket kan forklare, hvorfor over 70 procent af vores alumner vælger at bo i Louisville.

Spalding og Louisville

Spalding University er et mikrokosmos af den by, vi bor i. Med et mangfoldigt fællesskab og fokus på medfølelse afspejler Spalding den racemæssige, økonomiske, kulturelle og LGTBQIA-diversitet i byen, der omgiver os. Studerende engagerer Louisville-samfundet gennem praktikophold og feltarbejde, lokalt opsøgende arbejde og frivilligt servicearbejde samt utallige partnerskaber med lokale virksomheder og organisationer.

Bo i centrum af det hele

Louisville kan prale af en blomstrende kunstscene midt i kendte parker og naturlige omgivelser, og Louisville er også en af de bedste spisesteder og kulturelle destinationer i Midtvesten. Vores by tilbyder mere end 1.000 lokale restauranter og blev kåret som en Top 10 Food City af National Geographic. Hvis det er underholdning, kunst eller shopping, du leder efter, har vi Kentucky Derby Festival, Forecastle Music Festival, Gonzofest, World Fest, Nulu-distriktet, det historiske højland og meget mere. Louisville er hjemsted for mere end 120 parksystemer, herunder Waterfront Park. Alt dette og meget mere gør Louisville til en populær kulturdestination. Rejsende kommer til Louisville for at opleve kunst, udendørs eventyr, den trendy madscene og underholdning af enhver art. Hop ind i bilen eller bussen, og du er inden for en halv dags kørsel til Chicago, St. Louis, Indianapolis, Cincinnati, Nashville, Asheville og andre spændende destinationer.

Vores mission er at tjene andre

Vores mission er vores drivkraft. Det er mere end noget, du finder i vores historie eller charter. Vi lever det. Vi deler det. Vi sætter en ære i det. Du lærer det fra din første dag på campus og engagerer dig i det hver dag i og uden for klasseværelset. Og når du er færdiguddannet, vil du tage den med dig ud i verden.

Campus funktioner

  Indlæggelser

  Placeringer

  • Louisville

   901 S 4th St, 40203, Louisville

  • Louisville

   South 4th Street, 901, 40203, Louisville

   Spørgsmål