Keystone logo
Scuola Politecnica di Design SPD

Scuola Politecnica di Design SPD

Scuola Politecnica di Design SPD

Introduktion

Scuola Politecnica di Design SPD

Et kreativt værksted til at opdage, forstå og udveksle ideer og erfaringer.
Den allerførste skole i Italien for design og kommunikation, grundlagt i 1954.

Siden 1954 har denne skole arbejdet med italiensk design, set det vokse og udvikle sig til det, vi kender det som i dag. Kunstneren Nino di Salvatore oprettede SPD i 1954. Som maler og billedhugger har han betaget og samlet kunstnere, designere, fagfolk og studerende fra fem forskellige kontinenter. Bruno Munari, Gio Ponti, Max Huber, Pino Tovaglia, Isao Hosoe har alle undervist på SPD . Gæster på skolen inkluderer Achille Castiglioni, Rodolfo Bonetto, Roberto Sambonet, Donald Norman og Tomato . I dag, der arbejder sammen med vores unge designere, eksperimenterer med rigtige projekter og designs, træner nye talenter Piero Lissoni, Stefano Giovannoni, Denis Santachiara, Andrea Branzi .

Der er altid ting, du kan opdage, genoverveje, transformere. I Milano, designhovedstaden, arrangerer SPD årlige masterkurser. Med over 50 års erfaring på området spænder disse kurser fra produktdesign til indretning, fra kommunikation til multimedie. Didaktikken er personliggjort i et miljø på størrelse med mennesker, der fremmer nem kontakt med fakultetet og personalet.

Uddannelserne har en stærk orientering mod reelle projekter og holder tæt kontakt med virksomheder og fagfolk.

Indlæggelser

Hos SPD - Scuola Politecnica di Design er adgangen yderst konkurrencedygtig på grund af det begrænsede antal ledige pladser. Derfor skal potentielle studerende bestå vores strenge udvælgelsesproces for tilmelding.

For Bachelor of Arts-kurser:

Støtteberettigede kandidater skal have gennemført en omfattende uddannelsesrejse, der strækker sig over minimum 12 år, kulminerende med tildelingen af en relevant kvalifikation. Derudover skal ansøgere fra visse lande muligvis have bestået en national eksamen for at få adgang til universitetet. For ikke-engelsktalende som modersmål kræves en IELTS-score på 5,5 eller et tilsvarende færdighedsniveau. Endvidere er ansøgere forpligtet til at indsende et motivationsbrev og deltage i en optagelsessamtale som en integreret del af optagelsesprocessen.

For Master of Arts-kurser:

Ansøgere vil gennemgå en omhyggelig evaluering af Admission Board, ledet af SPD 's direktør, efter indsendelse af følgende dokumenter:

 • En Bachelor of Arts-grad eller højere inden for et relevant område (såsom arkitektur, design, billedkunst osv.), eller en betydelig track record af erhvervserfaring i et relateret domæne.
 • Udskrifter med detaljer om emner og karakterer (gælder for kandidater).
 • Et omfattende Curriculum Vitae.
 • En digital portefølje.
 • Et motivationsbrev eller formålserklæring i digitalt format (doc, docx, pdf) på højst 500 ord.
 • Et gyldigt pas med en udløbsdato, der strækker sig mindst seks måneder efter optagelsesdatoen.

Ranglister

Priser

En enestående fortid har været yderst givende med enestående anerkendelse af skolen: prale af udstillingen på Biennale di Venezia i 1986, på Carrousel du Louvre og i Centre Georges Pompidou i Paris; 'Medaglia d'Oro' ved den tiende Triennale i Milano og endda 'Compasso d'Oro' uddelt af ADI-Associazione Disegno Industriale i 1994; For slet ikke at tale om æren af at få tildelt to gange SMAU-prisen for Industrielt Design.

Placeringer

 • Milan

  Piazzale Lugano 19, 20158, Milan

  Spørgsmål