Keystone logo
SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm

SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm

SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm

Introduktion

INNOVATION Meets SAMARBEJDE

Den SRH Hochschule für Logistik og økonomisk Hamm har en klar profil: Vi træner ledere til det voksende arbejdsmarked forretningsrelaterede tekniske tjenester. Vi har lagt fokus på vores studier på lovende industrier.

Ung, moderne og fremtidsorienteret

Den private, statsligt anerkendt universitet grundlagt i 2005. På grund af vores særlige orientering og uddannelse af høj kvalitet i logistik og energi, vi er en vigtig aktør i de videregående uddannelser landskab i NRW og industriteknik.

Den SRH Hochschule Hamm er en del af et nationalt netværk af private universiteter i SRH der følger en fælles model, men har uafhængige videnskabelige profiler. Produceret af universitetets forvaltninger med det fælles carrier model af SRH universiteter materiale var beslutningen af ​​Senatet 24th Juli 2008 indgår i den grundlæggende, for at SRH Hochschule Hamm. Formålet med SRH universiteter er berettiget til særligt begavede unge i fremtidsorienterede programmer og føre til nationalt anerkendte kvalifikationer, der giver dem overlegne karrieremuligheder på arbejdsmarkedet. Samtidig SRH universiteterne ønsker at opmuntre og støtte dem i deres udvikling til selvstændige, suveræne personligheder. Derudover SRH universiteterne ønsker at bidrage til innovation og uddannelse i erhvervslivet og samfundet gennem anvendt forskning og videnskabelig uddannelse i deres respektive profiler.

SRH Hochschule Hamm følger følgende mission statement for at nå deres akademiske mål.

I. engagement til personlig frihed

Vi mener, at den personlige frihed er livsnerven i en levende, dynamisk og demokratisk samfund. Det er skønt sikret ved forfatningen, ikke en vare, der falder fra himlen, men skal kæmpes for igen og igen og krævede nye. Derfor lægger vi stor vægt på, at medarbejdere og studerende, der ser sig selv som frihed-bevidste, selvstændige personligheder og fortaler med mod til beskyttelse og forsvar af borgerlige frihedsrettigheder og grundlæggende rettigheder, som altid respekterer andres frihed.

II. Fokus på selvbestemmelse

Vi mener, at den menneskelige kreativitet og originalitet og personlighed kan kun bringe til fuld udbygning, når de kan udvikle og tilpasse deres livsplan muligt selvstændigt. Vi opfordrer derfor vores universitet selvbestemmelse og selvstændig udvikling af den enkelte, d. h. til evnen til at danne deres egne meninger baseret på kendsgerninger, kommer til at eje wohlabgewogenen beslutninger, og at repræsentere dem med styrke og selvkontrol.

III. Fremme af personligt ansvar i social bonding

Vi håber, at den enkeltes ansvar, engagement og privat initiativ er mere velegnede end afhængigheden af ​​kollektive strukturer og løsninger til at lede sit liv selvbestemt og socialt ansvarlige samt at fremme det fælles gode. Hver person er en unik personlighed og samtidig altid også et socialt væsen. Vi opfordrer derfor til udvikling af vores studerende og ansatte til selvstændigt at tænke og handle folk, der aktivt at forme deres skæbne selvstændigt og med tillid til deres egne evner og i partnerskab med andre.

IV. Tolerance og fordomsfrihed

Vi byder alle ansatte og studerende, uanset deres etniske, religiøse og sociale baggrunde velkommen, der opfylder de tekniske krav, der er pålagt ham, hans kolleger mødt med tolerance og respekt og respektere værdierne i vores mission i sit arbejde i vores universiteter. Vi insisterer på, at vores studerende får international erfaring og interkulturel kompetence.

V. uafhængighed respekteres

Vi er opmærksomme på partipolitisk, religiøs og ideologisk neutralitet SRH universiteter og deres uafhængighed af økonomiske interesser tredjeparter for at bevare et klima af intellektuel uafhængighed og mangfoldighed, hvor ansatte og studerende har deres egne ideer og meninger frit udvikle, repræsentere og kan realisere.

VI. Advocacy for social markedsøkonomi og konkurrence

Vores mission er den sociale markedsøkonomi, som kombinerer individets frihed, dynamikken i den økonomiske og sociale retfærdighed sammen. Vi mener, at en af ​​statens paternalisme mulig fri markedsøkonomi med dens understøttende elementer kontraktmæssig frihed, privat ejendomsret og konkurrence er bedre end noget andet system er egnet til at fremme velfærd for den enkelte, solidaritet med andre, og retfærdighed i samfundet. Vi ønsker derfor at gøre med og på vore universiteter bidrager til forståelse, at bevare og styrke markedsøkonomien i vores land og gøre det muligt for vores studerende at kunne vise sig i den globale konkurrence på markedet og dermed socialt ansvar at være opmærksom på.

VII. Entrepreneurial Leadership på universitetet

Vi er overbeviste om, at vore universiteter kan de ovennævnte værdier kun leve og reagere på de videnskabelige krav, der stilles til dem mere fleksible, hurtigere og bedre og møde dem, når de køres som en forretning. Det kræver stærke iværksættere, der er villige til at tage et personligt ansvar for velfærd af virksomheden overdraget til at søge deres egen vej til succes, og dette også derefter at gå, når det er fyldt med vanskeligheder og modstand. De overholder de principper for god corporate governance og compliance.

Placeringer

  • Hamm

    Platz der Deutschen Einheit 1 , 59065, Hamm

    Spørgsmål