Keystone logo
© Eva Dang
St John's College

St John's College

St John's College

Introduktion

Velkommen

Vores vision her på St. Johns er at udstyre kristne til mission i en verden med forandring. I mere end 150 år har vi pioneret innovation i ministeruddannelse, og vi fortsætter med at danne disciple for frontlinjeledelse gennem programmer, der er kontekstbaserede, integrerede og relevante.

Vi har leveret fjernundervisningsprogrammer i over 40 år og har en række højkvalitetsprogrammer fra niveau 4 til niveau 7 gennem fælles priser godkendt af Durham University, som du kan studere i dine egne omgivelser og på et tidspunkt, der passer dig.

Vores rødder er anglikanske, men vi byder studerende velkommen fra en bred vifte af kirkesamfund, kristne organisationer og netværk ... Vi hjælper dig med at skelne Guds vilje, når du udforsker hans opkald på dit liv, opdager alt, hvad Gud har i butikken for dig, og vokser som en discipel af christus Vores programmer kan skræddersyes til dit eget ministerium, samtidig med at du hjælper dig med at uddybe din forståelse af evangeliet gennem læring, arbejde og tilbedelse i samfundet. Du vil udvikle din forståelse af teologi, ministerium og mission, så du kan inspirere andre i deres tro og kald - til Guds herlighed, for Jesu skyld og i Åndens kraft.

Vores hjemmeside hjælper dig med at forstå vores vision og værdier, og for at give dig et overblik over de forskellige muligheder, der skal trænes og studere hos os her på St John's. Kontroller de forskellige sektioner på hjemmesiden for mere information om de programmer, vi har at tilbyde.

Kom i kontakt med os, vi vil gerne svare på dine spørgsmål. I mellemtiden ønsker vi jer alle velsignelser, mens I fortsætter med at udforske jeres del i Guds mission.

76494_people-woman-coffee-meeting.jpg

Vision og værdier

Vores hovedformål er at inspirere kreativ kristen læring præget af evangelisk overbevisning, teologisk ekspertise og åndfyldt liv, at de, der træner med os, kan være rustet til mission i verden af ​​forandring ...

Til dette formål er vi:

Bibelsk rødt

St. John's er et evangelisk college, selvom elever fra andre perspektiver og traditioner er velkomne. Vi værdsætter et tankevækkende og ansvarligt engagement med Skriften og tror på, at vores liv og ministrene skal formes af bibelsk forståelse, når vi følger den korsfæstede og opstandne Jesus.

Åndeligt Levende

Vi forventer, at Gud arbejder i dag og søger at dyrke et bønner og tilbedende samfund, hvor der er åbenhed for Gud og for hinanden. Vi er formet af kristendomens karismatiske strøm, da vi ser ud til at dele i Åndens transformative arbejde, både individuelt og korporativt. Disse emner er iboende for rytmerne i vores liv sammen.

Missionally Active

Vi er forpligtet til holistisk proklamation af Jesu gode nyhed, og alle vores elever er aktivt involveret i ministeriet og mission i praksis. Fra vores begyndelse har vi søgt at stige til udfordringerne og mulighederne ved social og kulturel forandring, og vi fortsætter med at lytte til de kulturer, hvor vi lever og reagerer med bøn, kreativitet og energi. På disse og andre måder søger vi at udleve det bibelske motto valgt af vores grundlæggere: "Ve mig, hvis jeg ikke forkynder evangeliet" (1 Korinter 9:16).

Akustisk kraftig

Mens vi tilpasser os for at imødekomme udfordringerne i vores hurtige kultur, opretholder vi også det teologiske ekspertise, der har karakteriseret St John's siden starten. Vores fakultet er dygtige og erfarne pædagoger, der også er involveret i forskning, skrivning og praksis i ministeriet i en række sammenhænge ud over kollegiet.

Relationelt Forpligtet

Fælleslivet er kernen i St. Johns, og vi sætter pris på muligheder for at forbinde hinanden i College og i sammenhænge udover College, gennem tilbedelse, undervisning og læring, samt ved at spise sammen og socialisere. Vi søger at skabe en gæstfri kultur og værdsætte den rige mangfoldighed af traditioner, baggrunde, tilbedelsesstile og oplevelser, som karakteriserer livet ved St John's.

Aktivt samarbejde

Vi søger at arbejde i partnerskab med kirker, bispedømmer, kirkesamfund og netværk, som vi tjener Guds rige. Disse partnerskaber forbedrer elevernes læring, da vi udvikler banebrydende tilgange til ministeriet og mission i Midlands og længere væk.

Placeringer

  • Nottingham

    St John’s College Chilwell Lane Bramcote Nottingham NG9 3DS, , Nottingham

Spørgsmål