Keystone logo
St Thomas University Canada

St Thomas University Canada

St Thomas University Canada

Introduktion

Vi mener, at mindre er bedre. Vores lille størrelse er grunden til, at vi er i stand til at give hver enkelt af vores studerende en stor universitetsoplevelse fuld af muligheder.

St. Thomas University ligger i Fredericton, New Brunswick, og er et lille, primært bacheloruniversitet dedikeret til ekspertise inden for liberal kunstundervisning.

Universitet er en spændende tid. Det er en tid for personlig og intellektuel vækst. Det er en mulighed for studerende at lære mere om verden og om sig selv. Nye interesser, nye venner og nye oplevelser hjælper eleverne med i det næste kapitel i deres liv.

Denne tid kan altid byde på udfordringer, og det er derfor, vi er forpligtet til at give et læringsmiljø uden sidestykke, akademisk og personlig støtte til, når det er nødvendigt, og muligheder, der giver de studerende de oplevelser, de har brug for for at nå deres faglige og faglige mål.

Klasser - Hver enkelt klasse er lille og intim. Med en maksimumsgrad på 60 studerende er vores gennemsnitlige klassestørrelse kun 26 studerende, og øvre årsklasser er endnu mindre. Klasser er baseret på diskussion og debat, og professorer er i stand til at lære deres elever at kende og tilbyde individualiseret opmærksomhed. 99% af vores fuldtidsfakultet har deres ph.d. eller højeste grader i deres felter.

Undervisningsekspertise - 91% af de førsteårsstuderende vurderer deres oplevelse som fremragende eller god. En af årsagerne er, at vægten på undervisning, akademisk udfordring og udvikling af nye tænkningskompetencer er blandt de højeste i Canada.

Finansiel støtte - Universitetet afsætter 1,8 millioner dollars til studiestøtte hvert år. Med mere end 40 forskellige slags stipendier og stipendier til rådighed, er der mange måder at hjælpe med at kompensere for undervisningsomkostninger.

Support - Vores studieafdeling understøtter studerende hvert trin på vejen. Studerende har ressourcer til akademisk støtte, karriereplanlægning, stresshåndtering og mere og har et team af mennesker, der kan hjælpe dem gennem deres tid på universitetet.

Muligheder - En universitetsgrad handler om mere end bare at gå på klasse. Vores studerende deltager i nationale konferencer, studerer i udlandet, offentliggør deres forskning og arbejder med professionel forskning med professorer. De påtager sig lederroller i Students 'Union og Residence Life, arbejder deltidsjob på campus og praktikerer og frivilligt i hele byen.

Placeringer

  • Fredericton

    Dineen Drive,51, E3B 5G3, Fredericton

    Programmer

    Spørgsmål