Keystone logo
St. Thomas University Florida

St. Thomas University Florida

St. Thomas University Florida

Introduktion

Mission: St. Thomas er et katolsk universitet med rig kulturel og international mangfoldighed, der er forpligtet til den studerendes akademiske og professionelle succes, der bliver etiske ledere i vores globale samfund.

St. Thomas University (STU) er et privat, nonprofit, katolsk universitet i Miami Gardens, Florida. På STU vil du fordybe dig i et miljø, der er overfyldt med mangfoldighed, rig på tradition og moden af muligheder.

STU bestræber sig på at forberede sine studerende til at være førende inden for alle områder af deres liv - professionelt, personligt og åndeligt. Universitetet har en lang katolsk tradition for akademisk ekspertise, og det er tydeligt progressivt i dets synspunkter; omfavne nye koncepter og teknologier, der gennemfører imponerende forskningsprogrammer over en bred vifte af discipliner.

Universitetet sporer sine rødder til Universidad de Santo Tomas de Villanueva, der blev grundlagt i 1946 i Havana, Cuba, af amerikanske augustinere med hjælp fra europæiske augustinere. Da Castro-regeringen udviste augustinerne fra Cuba i 1961, kom flere af de amerikanske augustiner til Miami, hvor de grundlagde Biscayne College i 1961. Universitetet blev sponsoreret af ærkebispedømmet Miami i 1988 og tildelte St. Thomas forskellen. for at være det eneste katolske ærkebispedømmer-sponsorerede universitet i staten Florida. Da universitetets status blev opnået, blev navnet på institutionen ændret til St. Thomas University for at afspejle dens cubanske arv.

STU har 18 bachelor Majors, 16 Graduate Majors, 4 doktorgradsprogrammer og 1 Professional Program (Law) i tre colleges (Gus Machado College of Business, College of Science, Technology, Engineering & Health og Biscayne College) og en Law School . STU har 24 universitetshold som en del af en robust og konkurrencedygtig atletikafdeling.

Lederskabsudvikling

STU koncentrerer sig om at udvikle personlige og overførbare færdigheder, der er nødvendige for arbejdslivet, såsom problemløsning, kritisk analyse, forskning og skriftlig og mundtlig kommunikation. Gennem gruppeprojekter lærer du, hvordan du fungerer effektivt i et team. STU-alumner er et tæt forbundet netværk med stærke forbindelser til mange virksomheder og organisationer inden for professionel sport, rejser og turisme og international forretning og handel.

Praktikophold og endda jobplaceringsmuligheder er tilgængelige for studerende i de fleste programmer, så du kan engagere dig i stimulerende, tilfredsstillende og karrierefremmende bestræbelser. Studentersuccescentret er designet til at berige alle aspekter af den studerendes oplevelse og sikrer, at alle studerende er bevæbnet med færdigheder og værktøjer til at få succes.

St. Thomas University Historie

St. Thomas University blev grundlagt i 1961 som Biscayne College efter ordenen fra de augustinske friarer. Kollegiet blev accepteret som medlem af Southern Association of Colleges and Schools og først akkrediteret af Commission on Colleges i 1968. Gennem fortsat vækst og udvikling opnåede Biscayne College universitetsstatus i 1984 efter tilføjelsen af 10 kandidatuddannelser og åbningen fra School of Law. Universitetet blev sponsoreret af ærkebispedømmet Miami i 1988 og tildelte St.Thomas forskellen mellem at være det eneste katolske ærkebispedømme-sponsorerede universitet i staten Florida.

Da universitetets status blev opnået, blev navnet på institutionen ændret til St. Thomas University for at afspejle dens cubanske arv. Universitetet sporer sine rødder til Universidad de Santo Tomas de Villanueva, der blev grundlagt i 1946 i Havana, Cuba, af amerikanske augustinere med hjælp fra europæiske augustinere. Da Castro-regeringen udviste augustinerne fra Cuba i 1961, kom flere af de amerikanske augustiner til Miami, hvor de grundlagde Biscayne College. I betragtning af deres erfaring på Cuba var universitetets grundlæggere og specifikt dets første præsident, der var viserektor for Villanueva, fortrolige med undervisning af studerende fra forskellige baggrunde. Denne forpligtelse til studerendes mangfoldighed fortsætter stærkt i dag.

St. Thomas University School of Law er en af kun to akkrediterede katolske lovskoler syd for Georgetown University's School of Law i Washington, DC. School of Law i St. Thomas blev fuldt akkrediteret af American Bar Association i februar 1995 og tilbyder Juris Doctor-graden (JD).

St. Thomas har givet sine kandidater den selvtillid og de færdigheder, der er nødvendige for succes inden for en række områder. Blandt bemærkelsesværdige kandidater er: Alex Penelas, den tidligere borgmester i Miami-Dade County, Andy Elisburg, vicepræsident for operationer for Miami Heat; Christina Fernandez, Chief Marshall for den sydlige region US Marshals Service; og John Dooner, administrerende direktør for Interpublic Group of Companies.

Placeringer

  • Miami Gardens

    Northwest 37th Avenue,16401, 33054, Miami Gardens

    Spørgsmål