Keystone logo
Stafford

Stafford

Stafford

Introduktion

Stafford blev dannet i 1993 i UAE med den eneste hensigt at yde fjernundervisningsbistand til forretningsfolk i Mellemøsten for at opnå internationalt anerkendte kvalifikationer af god kvalitet, der ville markere dem som seriøse ledere og fremme deres karriere.

Fra 7 studerende i 1993 over et årti senere er vi involveret i gennemsnit 1000 studerende om året ved hjælp af fjernundervisning. Alle er seriøse, travle ledere, der beviser for verden, at de mener at få succes.

Stafford er helt fokuseret på at hjælpe heltidsfolk inden for erhvervslivet med fjernundervisning af høj kvalitet til at fremskynde deres karriere gennem uafhængig undersøgelse.

Stafford arbejder i hele Mellemøsten og Levant-regionen og tilbyder fjernundervisning Executive MBA'er, doktorgrader, BA'er, eksamensbeviser og mere.

Vi er stolte af vores engagement i vores studerendes akademiske og forretningsmæssige succes, vores fremragende forhold til vores britiske universiteter, vores integritet og den høje kvalitet af vores faglige og administrative supportmedarbejdere.

I årenes løb har vi set mange af vores studerende klatre på firmaets stige og nå højdepunktet med deres ekstra viden gennem fjernundervisning MBA og andre kurser som doktorgrad og kandidater. Som et resultat af fjernundervisning MBA har studerende med succes åbnet deres egne virksomheder eller fortsat med at blive direktører for multinationale virksomheder. Nogle har fuldstændigt ændret deres karriereveje og har fået tilfredsheden ved at vide, at de er i deres rigtige element efter år i mindre givende arbejde.

Og nu med over 2000 kandidater som venner, har vi som mål at videreføre vores fjernundervisningsmission frem til den næste generation af studerende. Vores stolthed over vores studerende er fordoblet, hver gang vi deltager i deres eksamensceremonier på selve universitetet.

Stafford-banner-partner-uk-universities" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/51/51687_51653_Stafford-banner-partner-uk-universities.jpg" alt="51653_Stafford-banner-partner-uk-universities" />

Placeringer

  • Dubai

    Dubai, Forenede Arabiske Emirater

    Spørgsmål