Keystone logo
Stanford University School of Engineering

Stanford University School of Engineering

Stanford University School of Engineering

Introduktion

Stanford Engineering har været i spidsen for innovation i næsten et århundrede og skabt vigtige teknologier, der har forvandlet verdener af informationsteknologi, kommunikation, sundhedspleje, energi, forretning og videre.

Vores fakultet udfører banebrydende, tværfaglig forskning, og vores studerende opgraderer med teknisk ekspertise samt kreativitet, kulturel bevidsthed og iværksætterfærdigheder, der kommer fra eksponering for alt, hvad Stanford University har at tilbyde.

Skolens fakultet, studerende og alumner har etableret tusinder af virksomheder og lagt det teknologiske og forretningsmæssige fundament for Silicon Valley. I dag uddanner skolen ledere, der vil have indflydelse på globale problemer og søger at definere, hvordan fremtiden for ingeniørarbejde vil se ud.

Mission

Vores mission er at søge løsninger på vigtige globale problemer og at uddanne ledere, der vil forbedre verden gennem styrken af tekniske principper, teknikker og systemer.

Vores vigtigste mål er at:

Udfør nysgerrighedsdrevet og problemdrevet forskning, der genererer ny viden og producerer opdagelser, der danner grundlaget for fremtidens konstruerede systemer

Lever forskningsbaseret uddannelse i verdensklasse til studerende og bred træning til ledere i den akademiske verden, industrien og samfundet

Kør teknologioverførsel til Silicon Valley og videre med dybtgående og bredt uddannede mennesker og transformerende ideer, der vil forbedre vores samfund og vores verden.

Teknikens fremtid

Fremtidens ingeniørskole vil se meget anderledes ud, hvordan den ser ud i dag. Så i 2015 samlede vi en bred vifte af interessenter, herunder fakulteter, studerende og personale i midten af karrieren, for at tackle to grundlæggende spørgsmål: På hvilke områder kan Ingeniørhøjskolen få en betydelig verdensændrende indvirkning, og hvordan skal skolen være konfigureret til at tackle fremtidens store muligheder og udfordringer?

Placeringer

  • Stanford

    Escondido Mall,530, 94305, Stanford

    Programmer

    Spørgsmål