Keystone logo
STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Introduktion

Skønhed til at udfordre verden. Tror du det?

Skolens Unikke koncept udspringer af kombinationen af faglige forelæsninger i kurserne og arbejder på autentiske projekter med fagfolk og leverandører - inspektioner på stedet og oplevelser på stedet - sammen med besøg på værksteder, laboratorier, fabrikker og butikker. Alle sammen for at undergrave verden hver dag, hver time.

Kurserne tager højde for resultaterne af den vigtigste internationale akademiske forskning med vidnesbyrd fra verdensberømte designere og arkitekter. Næsten alle nye ideer er inspireret af kunstværker og kunstnere. Ud over videnskabelige og praktiske aktiviteter læser vi sammen, og vi diskuterer tekster om filosofi, kunstnere, aktualitet og de nyeste tendenser inden for design og arkitektur.

Vores firma er en arkitektur og designstudio beliggende i Firenze. Vi valgte denne store by af mange grunde.

Først og fremmest giver Firenzes centrale beliggenhed os mulighed for at besøge, studere og arbejde i mange andre byer, såsom Milano, Rom og Venedig, hvor vi har udviklet intense arbejdsforhold. Faktisk giver Firenzes geografiske placering hurtig og nem adgang til alle dele af Italien.

For det andet opstod Italian International Design her, hvor den mest interessante historiske kontekst mødtes med en vision om fremtiden.

For det tredje fordi det er den mest følelsesmæssige by i Italien.

Desuden er vores beliggenhed i "Via degli Artisti", byens store kunstnerdistrikt kendt for sin kunstneriske produktion.

Det særlige ved vores kurser er, at undervisningen kombinerer international erhvervserfaring med teoretiske forelæsninger.

Gennem en praktisk arbejdstilgang og bybesøg med design på stedet underviser vores professorer i forskellige aspekter involveret i udviklingen af projekter inden for både møbel- og boligindretning og arkitektur.

Lær det, gør det

Placeringer

  • Florence

    Studium Architecturae Florence Design School, , Florence

Spørgsmål