Keystone logo
STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School Master i interiør- og møbeldesign
STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Master i interiør- og møbeldesign

Florence, Italien

1 Years

Engelsk, Italiensk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Introduktion

Skønhed til at udfordre verden. Tror du på det?

Et nyt koncept for master i interiørdesign

Det karakteristiske ved dette kursus er, at teori kombineres med praksis i et rigtigt jobmiljø, hvor vi hver dag, hver time, undergraver os selv og verden!

Kursets koncept

Det kan ske, at du under udførelsen af dit projekt, mens du observerer din designmodel under lyset, begynder at forstå dig selv, hvem du egentlig er, og hvad du virkelig ønsker af livet.

Denne Master of Interior Design i Firenze er udtænkt i et arkitektur-, interiør- og møbeldesignfirma. Den kombinerer teori og virkelig praksis og håber at ændre dig og få dig til at opdage gennem metoden "Perception in Design", hvem du er, og hvad virkeligheden er som et resultat af dit arbejde og din forskning.

Som designer vil du opdage verden og din fremtid. Du vil lære at kende og i dybden forstå bygherrens forventninger, du vil lykkes med at genkende de tegn som et materiale transmitterer, du vil opfatte naturens lyde og dufte og skabe en dialog mellem dit projekt og den indre del af dig selv. Du vil indse, at lys, rum, materiale og konstruktion er de elementer, der skaber poesien i et projekt. Dette selvfølgelig uden nogensinde at glemme det væsentlige i omkostningskontrol eller forståelse af processerne i den udøvende indretning af interiører og ledelsen af et team af håndværkere, der er engageret til at realisere dit mesterværk.

Læreplan

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål