Keystone logo
State University Of Goias - Universidade Estadual De Goias

State University Of Goias - Universidade Estadual De Goias

State University Of Goias - Universidade Estadual De Goias

Introduktion

State State of Goiás blev oprettet i 1999 ved lov 13.456 og bragte en ny og lovende virkelighed inden for videregående uddannelse i staten. UEG er organiseret som et multicampus-universitet med base i Anápolis, og er resultatet af processen med transformation og inkorporering af vigtige videregående uddannelsesinstitutioner som State University of Anápolis (Uniana), Higher School of Physical Education i staten Goiás (Esefego) ) og andre isolerede videregående uddannelsesinstitutioner, der vedligeholdes af regeringen.

Ifølge historiske optegnelser blev UEG født til fordel for et stort antal kommuner i Goiás med vægt på regionale specificiteter. Dens vækst gav en innovativ oplevelse gennem et projekt med interiorizering af undervisnings-, forsknings- og udvidelsesaktiviteter, der førte til flere kommuner i Goiás en universitetscampus med implementering af bachelor- og kandidatkurser i de mest forskellige videnområder. Derudover implementerede UEG specielle programmer såsom Full Parceled Degree Program, der gav uddannelse på bachelor niveau til tusinder af lærere fra staten, kommunale og private netværk.

UEG har taget form med missionen om at producere og socialisere videnskabelig viden og viden ud over at udvikle kulturen og integreret træning af fagfolk og enkeltpersoner, der er i stand til kritisk at blive indsat i samfundet og fremme transformation af den socioøkonomiske virkelighed i staten Goiás og fra landet. Som en multicampus-institution har UEG universitetscampus i alle statens mikroregioner, der bidrager til den bæredygtige udvikling af Goiás.

Placeringer

  • Goiás

    Goiás, Brasilien

    Spørgsmål