Keystone logo
St. John's University, Rome Campus

St. John's University, Rome Campus

St. John's University, Rome Campus

Introduktion

Globale Studerende

Den Rom Campus St. Johns University rekrutterer et mangfoldigt, internationalt studerende. Studieophold i udlandet i Rom giver eleverne mulighed for at forberede sig på den globale arena; lære om international business og politiske spørgsmål; deltage i praktik på FN-organer, ikke-statslige organisationer (ngo'er), og ambassader; trives i en behagelig og støttende akademiske miljø; få nye oplevelser; og dyrke livslange venskaber med andre studerende fra hele verden.

Globale Muligheder

For at forberede eleverne til succes på det globale marked, tilbyder St. Johns en virkelig international akademisk erfaring. Vores studerende opfordres også til at studere på vores campusser i New York. Alle kursustilbud på New York campusser er åbne for studerende indskrevet i Rom. Hertil kommer, USA finansiel støtte og legat midler gælder i Rom ligesom de gør på vores New York campusser.

Som en Metropolitan University, St. Johns er en integreret del af New York City med nem adgang til de kommercielle og kulturelle ressourcer i Manhattan. For studerende der søger et globalt perspektiv, der bor og studerer i NYC er en stor pædagogisk fordel.

Teamwork og Leadership

Succesfulde virksomheder og organisationer ansætter hold af enkeltpersoner til at søge løsninger på problemer. St. Johns kandidater opnå succes, fordi de lærer at arbejde i et team-orienteret miljø, hvor studerende fra forskellige faglige baggrunde samarbejder med fakultetet til at forstå og løse forretningsmæssige problemer.

Placeringer

  • Rome

    Via Marcantonio Colonna, 21A , 00192, Rome

Programmer

Spørgsmål