Keystone logo
Stockholm University

Stockholm University

Stockholm University

Introduktion

Det Naturvidenskabelige Fakultet på Stockholm University er det største videnskabelige fakultet i Sverige og er blandt de hundrede mest videnskabelige fakulteter i verden på Shanghai -ranglisten. Fakultetet tilbyder uddannelse i topklasse i en række programmer og kurser, på kandidatniveau gives mere end 30 uddannelser på engelsk.

Hvorfor studere på Sveriges største naturvidenskabelige fakultet?

Videnskabelig forskning omfatter alt fra undersøgelse af de mindste bestanddele af stof til opdagelse og analyse af interstellare fænomener. Men der er mere til det end forskning.

Kombination af studier inden for naturvidenskab med studier i sprog, økonomi eller endda kommunikation kan gøre dine kompetencer og profil mere attraktiv for arbejdsmarkedet. Stockholm University giver eleverne denne mulighed med sin brede vifte af kurser inden for samfundsvidenskab og humaniora. Forskere og matematikere findes i den mest varierede jobstilling fra finansanalytikere, efterforskere, forfattere, konsulenter, sælgere eller projektledere på mange forskellige områder. Den brede vifte af kurser, der tilbydes, både inden for videnskab og andre områder samt muligheden for at vælge den retning, der passer bedst til dig - med den ekstra mulighed for senere at skifte spor eller supplere dine studier med et nyt emne - øger dine chancer for succes på arbejdsmarkedet.

Forskere og matematikere verden over arbejder med fremtiden. Det kan være at lave mere pålidelige vejrudsigter, udvikle nye og bedre lægemidler, forbedre miljøbeskyttelsen eller skabe sundere fødevarer. I en international undersøgelse af universitetsuddannedes beskæftigelsesegnethed, Stockholm University rangeret højest i Sverige, nummer to i Skandinavien og 62 på verdensplan.

Fakultetet tilbyder både programmer og kurser på bachelor- og kandidatniveau på engelsk. Det generelle niveau for engelskkundskaber i Sverige er meget højt ifølge det engelske færdighedsindeks. Sverige har været placeret i top 5 siden indekset startede for seks år siden og har været rangeret som nummer et tre gange. Ud over det generelle engelskkundskabsniveau har Stockholm University et internationalt undervisnings- og forskningspersonale og lang erfaring med at undervise i engelsk.

Vores kurser er tæt forbundet med den aktuelle forskning udført på det naturvidenskabelige fakultet, og et flertal af vores undervisningsmedarbejdere er aktive forskere. Se mere information om vores internationale kandidatuddannelser.

Livet som studerende i Stockholm

Stockholm er Sveriges hovedstad og et af de mest fremtrædende akademiske centre i Nordeuropa. Byen består af flere øer og er omgivet af vand. Vandet er så rent, at du faktisk kan svømme midt i byen. Om sommeren går solen aldrig helt ned, og folk samles i åbne barer, restauranter og parker for at nyde lyset og det tempererede klima. Om vinteren er det ofte muligt at stå på skøjter midt i byen.

Stockholm tilbyder videregående uddannelse af den højeste internationale standard på velkendte universiteter og universitetshøjskoler, herunder fremtrædende institutioner som Karolinska Institutet, KTH Royal Institute of Technology, Stockholm School of Economics og Stockholm University .

I årenes løb har ikke mindre end tolv nobelprisvindere været aktive på disse universiteter og universitetshøjskoler inden for fysiologi og medicin, fysik, økonomi og kemi.

Placeringer

  • Stockholm

    Universitetsvägen,10 A, 106 91, Stockholm

    Spørgsmål