Keystone logo
University of Strathclyde Business School MSc Digital Marketing Management
University of Strathclyde Business School

MSc Digital Marketing Management

Glasgow, Det Forenede Kongerige

12 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline *

Sep 2024

GBP 15.400 **

På campus

* Selvom der ikke er nogen formel frist for postgraduate ansøgninger, råder vi dig til at kontakte den afdeling/skole, du søger direkte til, for at se, om dit kursus har en ansøgningsfrist

** International | Skotland / EU £ 13.000 | Resten af ​​Storbritannien £ 13.000

Introduktion

Hvorfor dette kursus?

Strathclydes MSc i Digital Marketing Management (DMM) er blevet udviklet i samarbejde med industrien som reaktion på et voksende behov for kandidater med digitale marketing færdigheder. Programmet har til formål at sætte dig i stand til at blive en af ​​de næste generation af digitale fagfolk.

Baseret i Strathclyde Business Schools højt anerkendte Department of Marketing, bygger kursplanen på ledende akademiske eksperter fra hele business school. Kurset nyder også godt af universitetets etablerede relationer med industrien og involvering af industriens partnere i udvikling og levering af programmet. Denne tilgang sikrer, at DMM opfylder de ændrede behov på den digitale arbejdsplads og giver dig mulighed for at erhverve den nyeste viden, bedste praksis og specialkundskaber til at udvikle din karriere inden for digital marketing.

EMarketing in Practice-klassen er udviklet og leveret i samarbejde med digitale marketingmedarbejdere fra et førende digitalt medieagentur. Eksperter deler deres viden om digital markedsføring i praksis og giver dig en forståelse og praktisk erfaring med etablerede digitale medier samt nye medier.

Omfanget af industriens samarbejde og engagement i vores Digital Marketing Management-program gør det til et yderst valg til din karriereudvikling.

I Digital Transformative Project deltager du i en Digital Marketing Clinic, hvor lokale virksomheder vil præsentere deres digitale marketingudfordringer og operationelle problemer. Du vil hjælpe en virksomhed med at udvikle en formel løsning via en digital transformationsplan.

Hvad du vil studere

Du vil studere 10 obligatoriske klasser i løbet af de to semestre og også indgå i forberedelsen og de tidlige stadier af Digital Transformative Project. Hele fokuset på sommerperioden vil være dit Digital Transformative projekt.

Programmet vil give dig en omfattende forståelse af digitale teknologier og deres anvendelse til erhvervsmæssige formål. Undervisnings- og læringsmetoder omfatter forelæsninger, casestudier, præsentationer, workshops og et "praktisk" forretningsprojekt. Omfattende uafhængig undersøgelse og gruppedeltagelse vil være nødvendig for at realisere de potentielle fordele ved programmet.

Kernen til programmet er dens industri relevans og lydhørhed, samt akademisk tænkning, teorier og banebrydende marketing og management praksis.

Adgangskrav

En første eller øverste anden klasse Honours grad, eller oversøiske tilsvarende, i Marketing eller en Business grad med en betydelig Marketing komponent.

Tidligere studie af erhvervslivet og marketing er påkrævet for eleverne at kunne bidrage hensigtsmæssigt til klassens interaktion og gruppearbejde og fuldt ud at udnytte den færdighedsudvikling, der går ud over de grundlæggende aspekter af markedsføring og ledelse. Erhvervserfaring inden for digital markedsføring og / eller ledelse er også fordelagtig for disse studier, men ikke obligatorisk.

Studerende, for hvem engelsk ikke er deres første sprog, skal have mindst 6,5 IELTS score uden individuel score lavere end 5,5 for adgang til dette program.

Pre-Masters forberedelse kursus

Pre-Masters Programmet er et forberedende kursus på University of Strathclyde International Study Center for internationale studerende (ikke-EU / UK), der ikke opfylder adgangskravene til en kandidatgrad på University of Strathclyde. Pre-Masters programmet giver progression til en række grad muligheder.

Efter en vellykket gennemførelse vil du kunne gå videre til denne grad på universitetet i Strathclyde.

Karriere

Inddragelse af industriens partnere i programmets udvikling og levering sigter mod at sikre, at læseplanen er relevant for den stadigt skiftende behov på den digitale arbejdsplads. Som et resultat af dette unikt dynamiske samarbejde mellem universiteter og erhvervsliv har du mulighed for at erhverve en ajourført viden og specialkundskaber med bedste praksis i branchen.

Vellykket gennemførelse af dette kandidatuddannelse vil betydeligt forbedre dine beskæftigelsesudsigter på den digitaliserede markedsplads. Du vil være kvalificeret til at ansøge om en bred vifte af stillinger (f.eks. Markedsfører, Manager, Strategist, Konsulent, Dataanalist osv.) Inden for brancher som økonomi, sundhedssektoren og den offentlige sektor, hvor arbejdsgiverne er villige til at betale en høj præmie for medarbejdere, der er i stand til at udfylde den digitale færdighedskløft på arbejdspladsen.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Stipendier og finansiering

Akkrediteringer

Karrieremuligheder

Studenterklæringer

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Om skolen

Spørgsmål