Keystone logo
Studio M Academy

Studio M Academy

Studio M Academy

Introduktion

Grundlagt i 1990 af professionelle fotografer Studio M r apidly diversificeret sine kurser i de områder af kunst, medier, billede og lyd og blev en af Frankrigs premiere skoler for kunst på grund af sin store vifte af faglige kurser. Skolen voksede hurtigt over flere år og åbnet flere campusser i Frankrigs bedste universitet byer herunder Lyon i 2003 andToulouse i 2007. I dag Studio M er en international gruppe af kunstskoler rundt om i verden, herunder en campus i Ho Chi Minh City i Vietnam. I 2011 Studio M lanceret en ny international campus i Montpellier kaldet Studio M Academy at byde velkommen engelsktalende studerende fra hele verden søger at lære kunsten i Frankrig. Målsætninger Kurserne, som Studio M tilbuddet har et specifikt mål: At give de studerende faglige og uddannelse af høj kvalitet, der gør dem attraktive for arbejdsgiverne, efter de har afsluttet deres studier, med de mest relevante viden baseret på deres specialisering. Domæner Studio M er blevet en leder i Frankrig i det billedkunst branchen og tilbyder professionelle kurser inden for følgende områder:

Kunstfond Kursus Visuel Kommunikation Spatial Design Product Design fotografering Sound Design

Kurser på Studio M i kunst, lyd design, fotografi og medier, vil give vores studerende evnen til at bringe exceptionel værdi til kreative løsninger på linje med deres egen indre-passion for at være helt klar til at arbejde i et professionelt miljø. grader Studio M forstår betydningen af at give diplomer og grader, der er internationalt anerkendt og tilbyder akkrediterede eksamensbeviser Den Europæiske Sammenslutning af skoler inden for følgende områder:

Bachelor of Arts - 3D animation Bachelor of Arts - Multimedia Bachelor of Arts - Design

Kunsten skole Studio M tilbyder også ex-studerende en en online ressource til at forbinde dem til en række loyale partnere og virksomheder, hvor udvekslinger er lavet regelmæssigt. (i øjeblikket kun på fransk)

Placeringer

 • Montpellier

  Studio M Montpellier 3320, Boulevard Paul Valery, 34070, Montpellier

  • Lyon

   Studio M Lyon 565, rue du sans souci, 69760, Lyon

   • Toulouse

    Studio M Toulouse BP 78320 3547 avenue de la lauragaise , 31683, Toulouse

    • Ho Chi Minh City

     Studio M Vietnam ruong Phap Saint Ange 30 Bui Thi Xuan P.2, Quan Tan Binh, , Ho Chi Minh City

     Programmer

     Spørgsmål