Keystone logo
Syracuse University

Syracuse University

Syracuse University

Introduktion

Etableret i 1901 har College of Engineering and Computer Science opbygget et levende samfund af ledere med et ry for lydhørhed i at imødekomme regionale, nationale og globale behov. Vores studerende, fakultet og alumner forenes af vores "ånd til at søge", da vi aktivt forfølger innovative løsninger på komplekse nye udfordringer. Gennem banebrydende forskning, undervisningsinnovationer og tværfagligt samarbejde løser vi udfordringer som at beskytte vores cybersystemer, regenerere humane væv, levere rent vandforsyning, forfølge energieffektive løsninger og sikre data inden for trådløse systemer.

Akkreditering

Syracuse University 's College of Engineering and Computer Science er udpeget af National Security Agency og Department of Homeland Security som et Center for Academic Excellence in Information Assurance Education (CAEIAE) siden 2001 og som et Center for Academic Excellence in Information Assurance Research (CAE) -R) siden 2009.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Syracuse

    Syracuse, USA

Programmer

Spørgsmål