Keystone logo
Sultan Qaboos University Master of Science i naturressourceøkonomi
Sultan Qaboos University

Master of Science i naturressourceøkonomi

Seeb, Oman

2 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

OMR 4.000 *

På campus

* ikke-omansk: OMR 4.000 | Omansk: OMR 3.000

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Den studerende skal gennemføre de kursuskrav, der er specificeret i gradsplanen med en minimum kumulativ GPA på 3,00. Til specialet kræves det, at kandidaten foretager den nødvendige litteraturgennemgang, foretager forskningen, analyserer resultaterne, skriver rapporten og formidler resultaterne ved et mundtligt forsvar. Dette arbejde behøver ikke nødvendigvis at være original forskning, men bør være en ny anvendelse af ideer. Den studerende skal identificere forskningsproblemet i samråd med vejlederen, hvilket normalt finder sted i andet semester. Den studerende skal tilmelde sig specialet på 3. semester efter at have gennemført mindst 12 point af kursusarbejdet.

Adgangskrav

 • Ansøger skal have en bachelorgrad i naturressourcevidenskab, økonomi eller i et videnskabs- eller ingeniørrelateret fag fra Sultan Qaboos University eller fra ethvert andet anerkendt universitet med et kumulativt karaktergennemsnit på mindst 2,75 på en 4-trins skala, eller
 • To års erhvervserfaring er et must for kandidater med et kumulativt karaktergennemsnit mellem 2,5 og 2,74 i bachelorgraden, eller
 • Ansøgere, der har en bachelorgrad fra en anerkendt institution og et postgraduate diplom i en relateret specialisering fra en anerkendt institution for videregående uddannelser med en minimum kumulativ GPA på 3,00 på en 4-trins skala eller tilsvarende.
 • Kandidater fra andre discipliner kan blive bedt om at deltage i yderligere brobygningskurser, før de starter programmet.
 • Ansøger skal indsende et frihedsbrev eller en studieorlov fra arbejdsgiver til fuldtidsstudier eller ingen indsigelsesbrev for deltidsstudier, stilet til dekanen for postgraduate studier på SQU. En arbejdsløs ansøger skal indsende en erklæring fra Arbejdsministeriet, der dokumenterer ansøgerens arbejdsløshedsstatus.

Engelsk færdighed

Før du starter programmet, skal de optagne kandidater indsende et engelsk færdighedstest certifikatbånd (6) eller højere i akademisk International English Language Testing System (IELTS) Akademisk eller en score på (79) eller højere i International TOEFL - IBT.

Udvælgelseskriterier

Der vil være en samtale for alle ansøgere og det kan være telefonisk for internationale ansøgere.

Nødvendige dokumenter

Ansøgere til Postgraduates-programmer skal uploade følgende dokumenter elektronisk til onlineansøgningssystemet. (Kun PDF- eller JPG-formater

 1. Attesteret grad Certificate : For Ph.D. programmer, en kandidatgrad og bachelorgradscertifikater er påkrævet. For kandidat- og postgraduate diplomuddannelser kræves en bachelorgrad.
 2. Attesterede officielle udskrifter : For Ph.D. programmer, Master Degree-udskrift er 6 Identifikationskort eller Opholdskort. påkrævet. For kandidat- og postgraduate diplomuddannelser kræves bachelorudskrift (karakterklassifikationsnøglen, som kan findes bagerst i det officielle karakterudskrift, skal indsendes).
 3. Curriculum Vitae (CV) : Det skal vise personlige oplysninger, aktuelle ansættelsesoplysninger og tidligere erfaring.
 4. Engelsk færdighedstestcertifikat : Ansøgere skal indsende et (IELTS) akademisk eller (IBT) TOEFL internationale testresultat med det krævede niveau for det ansøgte program, forudsat at testdatoen ikke er mere end to år fra datoen for ansøgningens indsendelse periode. (Testresultater skal indsendes inden den 28/7/2022, undtagen for oversættelsesprogrammet, som kræver, at det engelske færdighedstestcertifikat skal indsendes, før man deltager i den skriftlige prøve).
 5. Pas (visumkopi skal vises for ikke-omanske bosiddende ansøgere).
 6. Identifikationskort eller opholdskort .
 7. Et personligt foto med blå eller hvid baggrund .
 8. Frigørelsesbrev eller en studieorlov fra arbejdsgiveren til fuldtidsstudier eller ingen indsigelsesbrev for deltidsstudier stilet til dekanen for postgraduate studier på SQU. En ledig ansøger skal indsende en erklæring fra Arbejdsministeriet, der dokumenterer ansøgerens arbejdsløshedsstatus. (kan indsendes inden 28/7/2022).

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • MSc i miljøøkonomi og ledelse
  • Jerusalem, Israel
 • Master of Science (M.Sc.) Bioøkonomi
  • Straubing, Tyskland
 • Master i miljøøkonomi og ledelse
  • Uppsala, Sverige