Keystone logo
Sunview College

Sunview College

Sunview College

Introduktion

Sunview College , grundlagt i 1998, er et registreret privat karrierehøjskole i henhold til loven om private karrierehøjskoler, 2005, der giver uddannelse inden for forretning, sundhedspleje, gæstfrihed, ledelse og teknologi. Vi er stolte medlemmer af Career Colleges Ontario (CCO) og National Association

af karrierehøjskoler (NACC). Sunview College er behørigt godkendt af provinsregeringen som et Designated Learning Institute til at være vært for internationale studerende siden juni 2014.

Vores mission er at ændre elevernes liv og forberede dem på en succesrig og meningsfuld karriere.

Vi tilbyder brancheanerkendte programmer på fire campusser i Greater Toronto Area. Sunview tilbyder eksamensbeviser, postgraduate eksamensbeviser og certifikater inden for Business, Engineering, Healthcare & Beauty, Technology and Chef, Culinary and Hospitality programmer.

Vores programmer er designet til at imødekomme de voksende krav fra arbejdsgivere, så studerende opgraderer klar til at arbejde inden for deres valgte felt. Programmerne giver praktisk praktisk og reel oplevelse med co-op og feltplaceringer.

Vores instruktører er professionelle i branchen, der har en passion for at skabe studentercentrerede læringsmiljøer. Vores små klassestørrelser fremmer den støtte og opmærksomhed, der er nødvendig for, at alle elever kan udmærke sig.

Fleksibel planlægning tilbydes til at rumme studerende hele året og hjælpe dem med at balancere det akademiske liv med deres professionelle og personlige liv.

Placeringer

  • Brampton

    The Gore Road,8897, L6P 2L1, Brampton

    Spørgsmål