Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
SUNY Cortland

SUNY Cortland

SUNY Cortland

Introduktion

Momentum definerer SUNY Cortland

Du kan ikke gå glip af det momentum, der er overalt på SUNY Cortland -campus, uanset om det er gennem vores aktive studerende, der er involveret i forskningsprojekter, klubber og organisationer, eller energien og ånden i mængden, der hepper på vores Red Dragon -atletikhold. Du vil elske at samarbejde med dit fakultet om alt fra videnskabelige sysler til aktiviteter i samfundstjenesten. Vores hengivne alumner deltager i programmer designet til at forbinde dem med nuværende studerende og vende tilbage til campus for genforeninger, atletiske arrangementer eller for at blive hædret af kollegiet. Momentum er i luften. Du kan mærke det!

Unikt SUNY Cortland

Inspirationen til at være en mester i alle aspekter af livet - det er værdien af oplevelserne og uddannelsen på SUNY Cortland . Det er det, der gør os unikke som college; det er det, der bidrager til vores succes i klasseværelset, på marken og i den brede vifte af karrierer, vores elever vælger.

Vores mission

SUNY Cortland er et akademisk fællesskab dedikeret til forskellige læringsoplevelser. Studerende vokser som engagerede borgere med en stærk social samvittighed fremmet af fremragende undervisning, stipendium og service.

Vores vision

SUNY Cortland vil være et kollegium af muligheder, hvorfra studerende graduerer med viden, integritet, færdigheder og medfølelse til at udmærke sig som ledere, borgere, lærde, lærere og mestre for ekspertise. Potentielle studerende og medarbejdere vælger kollegiet som reaktion på dets nationalt anerkendte akademiske programmer, innovation og erfaringslæring og det rige intellektuelle, sociale og atletiske liv på campus. SUNY Cortland vil være et center for intellektuel, kulturel og økonomisk vækst, kendetegnet ved succesfulde partnerskaber med organisationer, skoler, agenturer og virksomheder i hele regionen, nationen og verden.

Kvalitet af studieliv

Du kan få masser af venner og deltage i aktiviteter, herunder klubber, organisationer og sport fra interkollegiale atletikhold til intramuraler eller rekreation. Vores aktive og tilfredsstillende studieliv understøtter og tilskynder til trivsel.

Hands-on Learning

Muligheder for at anvende klasseværelseskendskab, mens du udforsker karrierevalg, findes i alle større fag. Praktikpladser, kooperativer, frivillige muligheder, praktikpladser for studerende, studieture, forskningssamarbejde i udlandet og mere giver dig erfaringer, der opbygger faglige færdigheder.

Mestre

Fremragende akademiske programmer, prisvindende atletik og læringsmuligheder med stor indflydelse skaber mestre i klasseværelset, i atletiske konkurrencer, i at tjene samfundet og i at forberede dig til et erhverv og et givende liv.

Atletisk Excellence

Succes for vores 25 Red Dragon interkollegiale atletikhold viser sig i flere landsholdsmesterskaber og næsten 100 individuelle nationale titler - mindst en hvert år siden 1986. Vores vindende momentum fortsætter!

Læreruddannelse

Vi tilbyder det største nationalt akkrediterede program på østkysten, hvor du vil drage fordel af omfattende lærerobservation og tidlige feltoplevelser. Vores læreruddannelsesprogram er stolte over en 99 procent bestået sats for vurderingstest samt muligheder for certificering i næsten alle tænkelige fagområder.

Bæredygtighed

Fra kompostering til solpaneler til geotermisk energi er SUNY Cortland forpligtet til at reducere energiforbruget. Find ud af, hvorfor administrerende direktør for New York Power Authority kaldte SUNY Cortland engagement i bæredygtighed og energieffektivitet, "Intet mindre end ekstraordinært."

Placeringer

  • Cortland

    21 Graham Ave. Cortland, NY 13045, , Cortland

Spørgsmål