Keystone logo
SUNY Korea

SUNY Korea

SUNY Korea

Introduktion

SUNY Sydkorea åbnede sine døre i marts 2012 som den første amerikanske universitet etableret på koreansk jord. Det er også det første universitet til at deltage i Incheon Global Campus (IGC). SUNY Sydkorea's uddannelser er sammenlignelige med prestigefyldte universiteter i Forenede Stater. Eleverne kan nyde både amerikansk uddannelse og dynamisk koreanske kultur. Vi værner moralske integritet og stræber efter at undervise vores studerende til at tjene andre med dyd og vision af deres egne. Vi tilbyder også overkommelige huse på campus, en bred vifte af stipendier, muligheder for at danne et globalt netværk, og en velafbalanceret uddannelsessystem til at hæve vores studerende som kompetente og ansvarlige ledere.

Vi er stolte af at have studerende med stjernernes akademiske resultater, og søger studerende med særlige talenter. Vi er også stolte af at sige, at vores studerende er et sandt billede af globale samfund, med over 30% internationale studerende. I øjeblikket tilbyder vi bachelor-og kandidatniveau uddannelser fra Stony Brook University (SBU), Som er den mest anerkendt universitet inden SUNY. Disse programmer er identiske med SBU og bliver undervist af SBU fakultet. Som et resultat, vores studerende får den samme eksamensbevis udstedt af SBU på deres eksamen. Vores University fortsætter med at udvide sit program tilbud på en række fagområder såsom teknik, mode, videnskab, og mere.

Vi stræber efter at være centrum for global uddannelse, forskning og innovation. For at opnå dette, vil vi danne partnerskaber med top institutioner i både den private og den offentlige sektor, og fortsætte med at gøre vores bedste for at opbygge globale netværk med ledere og talenter fra hele verden.

Om SUNY

Den State University of New York (SUNY) er landets største og mest omfattende State University system i USA. SUNY blev officielt oprettet i 1948, da New York blev den 48. stat at skabe en stat universitetssystem. SUNY først en konsolidering af 29 ikke-tilknyttede institutioner, herunder 11 lærere gymnasier. I dag har SUNY vokset til at omfatte 64 geografisk spredte campusser, der er blevet oprettet for at give uddannelse og mulighed høj kvalitet.

Missionen af ​​staten universitetssystem er at give folk i New York pædagogiske ydelser af højeste kvalitet, med den bredest mulige adgang, en komplet vifte af akademiske, faglige og erhvervsmæssige postsecondary programmer. SUNY tilbyder en bred vifte af pædagogiske muligheder, herunder kortsigtede faglige / tekniske kurser, certifikat, associeret og studentereksamen uddannelser, graduate grader og ph.d.-studier. SUNY giver adgang til næsten alle områder af akademisk eller faglig undersøgelse i systemet via over 7.000 grader og certifikat programmer. SUNY er forpligtet til at yde kvalitetsundervisning til en overkommelig pris til newyorkere og studerende fra hele landet og verden. SUNY studerende udgør et globalt fællesskab, der kommer fra hver stat i USA, fire amerikanske territorier, og 160 nationer over hele kloden.

Om SBU

Stony Brook University (SBU) er en af ​​de campusser i SUNY systemet, som ligger på Long Island, New York. Universitetet campus ligger omkring 60 miles øst for Manhattan og 60 miles vest for Montauk Point. SBU blev etableret i 1957 som et kollegium for udarbejdelse af gymnasielærere i matematik og naturvidenskab. Siden da har SBU vokset voldsomt, og er nu anerkendt som en af ​​nationens vigtigste centre for læring og stipendium.

SBU har været rangeret i top 100 offentlige nationale universiteter ved US News & World Report og er inkluderet på deres liste over bemærkelsesværdige programmer for bachelor forskning og kreative projekter. SBU er medlem af den prestigefyldte Association of American universiteter (AAU), invitationen-eneste organisation af de bedste forskning universiteter i Nordamerika. Der er 67 bachelor store selskaber og 77 mindreårige, 102 kandidatuddannelser, 40 ph.d.-programmer og 32 graduate certifikat programmer. Stony Brook er en af ​​10 universiteter givet en National Science Foundation anerkendelse pris for at integrere forskning og uddannelse. Den internationalt anerkendte forskningscenter for Brookhaven National Laboratory (BNL) er placeret i nærheden sin campus og administreres af SBU.

Placeringer

 • Incheon

  SUNY Korea, 119 Songdo Moonhwa-Ro, Yeonsu-Gu, 21985, Incheon

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål