Keystone logo
SUNY Old Westbury School of Business

SUNY Old Westbury School of Business

SUNY Old Westbury School of Business

Introduktion

Dean's Message

Handelshøjskolen er forpligtet til at levere højkvalitets erhvervsuddannelse til vores studerende gennem sin læseplan, sin undervisning og sine studiestøttetjenester. Vores læseplan opdateres løbende for at afspejle den dynamiske og konkurrencedygtige natur i den virkelige verden.

Alle forretningsfakulteter lægger stor vægt på undervisningseffektivitet og tilgængelighed for studerende. Fakultetet opfordres til at eksperimentere med en række forskellige tilgange til transmission af information og sikre, at klasseværelset er et deltagende læringsmiljø. Vores fakultet trækker på deres erfaring og forskning for at berige studerendes læring i vores klasseværelser.

Handelshøjskolen indser vigtigheden af akademisk rådgivning som en nøglekomponent i en studerendes universitetsuddannelse. Studentsupporttjenester er beregnet til at supplere læseplanen og undervisningsaspektet ved en studerendes erhvervsuddannelse. Tak, fordi du valgte at udforske School of Business-webstedet. Links på denne side giver dig mere information. Jeg foreslår, at du starter med at klikke på Spotlight on Engagement, Innovation & Impact.

Raj Devasagayam, Ph.D.

Dekan, Handelshøjskolen

E-mail: [email protected]

Placeringer

  • Old Westbury

    Old Westbury, USA

    Spørgsmål